Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Αλαζονεία και έπαρση, η δεύτερη φύση των υπουργών της ΝΔ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Αλαζονεία και έπαρση, η δεύτερη φύση των υπουργών της ΝΔ
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταλήγει στην ανακοίνωσή του με την επισήμανση: «Ας μην έχουν όμως αυταπάτες: Τώρα είναι αντιμέτωποι με τα προβλήματα που δεν έλυσαν και όσα οι ίδιοι δημιούργησαν»
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του γραφείου Τυπου του κόμματος κατέκρινε για αλαζονεία και έπαρση τους υπουργούς της κυβέρνησης της ΝΔ, αναφέροντας πως κοντεύουν να γίνουν δεύτερη φύση τους.
Συγκεκριμένα επικρίνεται έντονα ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, καθώς, σύμφωνα με την το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «χθες στη Βουλή επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο προκλήσεων καθοδηγώντας τη στάση συγκάλυψης των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που απέρριψαν τη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών στη βάση της δισκογραφίας του Ευρωπαίου Εισαγγελέα.
Μάλιστα, χειροκρότησαν θερμά τον πρώην υπουργό, που είναι υπεύθυνος για τη μη έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου της τηλεδιοίκησης, που θα εγγυόνταν την ασφάλεια των πολιτών».
Στο στόχαστρο των έντονων επικρίσεων της Χ. Τρικούπη μπήκε και ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου, που, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ανακοίνωση του κόμματος «ανεβοκατεβάζει» τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στα τηλεοπτικά παράθυρα, και χθες απαξίωσε τους επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες.
Είναι αυτοί, που μπαίνουν στο στόχαστρο της φορολογικής ατζέντας, που επιμελώς απέκρυψε προεκλογικά η κυβέρνηση έχοντας το θράσος να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ που πρότεινε τη φορολόγηση όσων κατέχουν μετοχές και ακίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ, και όχι των αδύναμων και της μεσαίας τάξης».
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταλήγει στην ανακοίνωσή του με την επισήμανση: «Ας μην έχουν όμως αυταπάτες:
Τώρα είναι αντιμέτωποι με τα προβλήματα που δεν έλυσαν και όσα οι ίδιοι δημιούργησαν».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης