Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σία Αναγνωστοπούλου κατά Κασσελάκη: Έλλειψη αριστερής ευφυΐας δείχνει η ανάρτησή του

Σία Αναγνωστοπούλου κατά Κασσελάκη: Έλλειψη αριστερής ευφυΐας δείχνει η ανάρτησή του
Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε κ. Αναγνωστοπούλου
«Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας για να κάνεις μια τέτοια ανάρτηση» είπε η Σία Αναγνωστοπούλου για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων.
«Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη αριστερά. Ο αντίπαλός μας είναι δεξιά», εξήγησε ενώ σημείωσε ότι «δεν φεύγεις έτσι απλά από το σπίτι σου» αναφερόμενη στην αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε κ. Αναγνωστοπούλου, για την επόμενη μέρα με τη δημιουργία ΚΟ και πρόσθεσε: «Απέναντί μας θα είναι αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ασκεί».
Σχετικά με την κόντρα της με τον Παύλο Πολάκη, η ανεξάρτηση, πλέον, βουλευτής ανέφερε: «Εγω δεν έχω προσωπικές αντιπαραθέσεις, έχω όμως πολιτικές διαφωνίες. (…) Δεν πρόκειται απέναντι μου να είναι πολύ αγαπημένοι συντροφοι με τους οποίους έχουμε πορευτεί χρόνια γιατί δεν ξέρω αν σε αυτό το όραμα που έχουμε – να στήσουμε ξανά αυτό τον αριστερό προοδευτικό χώρο – χρειάζονται όλες αυτές οι επιθέσεις, που κι εμένα μου φαίνονται θράσους και έλλειψης στοιχειώδους ευφυΐας». 

Η επίμαχη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης