Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ): Κοιτάμε μπροστά, θα κριθούμε από την αντιπολίτευση μας στον Μητσοτάκη

Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ): Κοιτάμε μπροστά, θα κριθούμε από την αντιπολίτευση μας στον Μητσοτάκη
Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ποιος πολιτικός λόγος οδήγησε μια ομάδα πρώην συντρόφων να φύγουν είπε η κα.Αυγέρη
Ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτά μπροστά, αυτό είναι το καθήκον και ο στόχος του είπε η εκπρόσωπος του κόμματος, Δώρα Αυγέρη αναφερόμενη στις αποχωρήσεις 11 βουλευτών.
«Όλοι θα κριθούμε από την αντιπολίτευση που θα κάνουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κα.Αυγέρη, η οποία ερωτηθείσα για την κριτική που ασκούν οι αποχωρήσαντες βουλευτές, σημείωσε ότι «οι πρώην πια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν έναν άλλο, αυτόνομο δρόμο, και πλέον θα αντιμετωπίζονται ως ένας φορέας ανταγωνιστικός στο κόμμα με τη σημαία του οποίου εξελέγησαν στις προηγούμενες εκλογές».
«Οι απαντήσεις πια και οι τοποθετήσεις αυτών των βουλευτών, είναι τοποθετήσεις στελεχών ενός άλλου φορέα.
Όποια διαφωνία έχει κάποιο στέλεχος, πράγμα θεμιτό, διατυπώνονται καταστατικά μέσα στο κόμμα και στα όργανα.
Έτσι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και έτσι πορεύεται.
Κάποιοι έχουν ξεχάσει τι είναι η δημοκρατική λειτουργία και ο σεβασμός στη λαϊκή ετυμηγορία» υποστήριξε η κα.Αυγέρη, κάνοντας λόγο για μια αμφισβήτηση που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαφωνούν με το εκλογικό αποτέλεσμα

«Όλοι αξιολογούνται όταν έρχεται η στιγμή της αποτίμησης.
Και ο κόσμος πραγματικά δεν μπορεί να κατανοήσει ποιος είναι ο πολιτικός λόγος, ώστε μέσα σε 60 μέρες μία ομάδα πρώην συντρόφων έφυγε από την ΚΟ και τώρα συγκροτούν ένα άλλο κόμμα.
Η Ιστορία θα κρίνει τα κίνητρα αυτής της απόφασης», επισήμανε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «πάντα οι διασπάσεις στην Αριστερά είχαν μια μεγάλη πολιτική διαφωνία που εκφραζόταν κυρίως μέσα σε μια διαδικασία».
«Για πρώτη φορά αυτό δεν γίνεται.
Η απάντηση που παίρνουμε δεν είναι αρκετή, πέρα από τη διαφωνία των πρώην συντρόφων με το εκλογικό αποτέλεσμα της διαδικασίας για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» υποστήριξε η κα.Αυγέρη.

Σύγκρουση με ΝΔ

Απαντώντας στο αν θα υπάρξει σύγκρουση με τους αποχωρήσαντες στη Βουλή, η Δώρα Αυγέρη τόνισε ότι «η σύγκρουση θα είναι με τη ΝΔ, τον κ. Μητσοτάκη και τις δεξιές πολιτικές, αυτός ήταν και παραμένει ο κύριος πολιτικός στόχος».
«Το λέγαμε όλο αυτό το διάστημα, βέβαια κάποιοι δεν ήθελαν να το δεχτούν και να επικεντρώσουν την ενέργεια και την προσπάθειά τους σε αυτό.
Στόχος είναι η αποδόμηση της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη και κοινοβουλευτικά και πολιτικά.
Γιατί, ούτως ή άλλως, κοινωνικά έχει αποδομηθεί όλο αυτό το διάστημα» ανέφερε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης