Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Τσίπρας: Δεν θα πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου

Γ. Τσίπρας: Δεν θα πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου
Πολύ ανώμαλη περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, σταματά η εσωστρέφεια είπε ο Γ. Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου δεν πρόκειται να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Τσίπρας.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ.Τσίπρας υποστήριξε ότι αυτή η κατάσταση εσωστρέφειας ήταν μια πολύ ανώμαλη περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου δεν θα πλήξει ιδιαίτερα το κόμμα, ανέφερε πως οι αποχωρήσαντες «ήταν σχετικά μεγάλα ονόματα, όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ» και αφού υπογράμμισε πως θέλει να λήξει η συζήτηση περί υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ, τους ευχήθηκε «καλή τύχη».
«Προφανώς δεν υπήρχε λόγος αποχώρησης, ήταν η πρώτη διάσπαση παγκοσμίως χωρίς πολιτικό επίδικο» υποστήριξε ο Γ. Τσίπρας, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε από την Αριστερά όπως υποστηρίζουν οι αποχωρίσαντες, διερωτήθηκε: «Πότε προλάβαμε;».

Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι η εξέλιξη δεν ήταν ευχάριστη ούτε για εκείνον που έχτισε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο δε για το πού ανήκει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ.Τσίπρας υποστήριξε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία εκεί.»
Τέλος σχολίασε ότι υπάρχει χώρος στο κέντρο και πως είναι αποτυχία των υπολοίπων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλάβει τον πολιτικό χώρο από τα δεξιά ως το κέντρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης