Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Έχουμε μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι παντοδύναμη - Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς στην απαξίωση

Χαρίτσης: Έχουμε μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι παντοδύναμη - Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς στην απαξίωση
Χαρίτσης: Εμείς αποχωρήσαμε από ένα κόμμα στο οποίο δεν είμαστε περαστικοί, ούτε χθεσινοί
Σε δηλώσεις μετά το τσουνάμι αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Αλέξης Χαρίτσης.
«Εμείς αποχωρήσαμε από ένα κόμμα στο οποίο δεν είμαστε περαστικοί, ούτε χθεσινοί. Το χτίσαμε με πολύ μεγάλο κόπο εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη στιγμή. Ωστόσο είναι μία πράξη ευθύνης, καλό θα ήταν να δούμε την μεγάλη εικόνα. Έχουμε μία κυβέρνηση της δεξιάς της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι παντοδύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς στην απαξίωση».

Και πρόσθεσε:

«Εμείς πήραμε μία απόφαση ευθύνης αλλά και ελπίδας, γιατί θεωρούμε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Η Νέα Δημοκρατία στο πολιτικό επίπεδο παίζει μπάλα μόνη της. Είναι αναγκαίο για την αριστερά, να διαμορφωθεί μία εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στον κ. Μητσοτάκη. Θέλουμε μία Αριστερά η οποία θα εμπιστεύεται τις δυνάμεις της».
Παράλληλα, ο κ. Χαρίτσης, επεσήμανε πως «αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι η δική μας παρουσία να είναι μαχητική, και να ασκήσουμε μία προγραμματική αντιπολίτευση από αριστερή σκοπιά και βεβαίως να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας και με πολλούς άλλους. Πρώτος στόχος είναι να συγκροτηθεί μια κοινοβουλευτική ομάδα για να διατυπώσει προγραμματική πρόταση και στη συνέχεια να δούμε τα πολιτικά βήματα για τη συγκρότηση πολιτικού φορέα».
Ακόμη, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι έχει κάνει την επιλογή του και είναι σεβαστή.

www.bankingnews..gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης