Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης για αποχωρήσεις βουλευτών: Βάζουν το λιθαράκι τους στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Πολάκης για αποχωρήσεις βουλευτών: Βάζουν το λιθαράκι τους στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα είπε ο κ.Πολάκης
Σχετικά Άρθρα
Για λιθαράκι στο αντί – ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο έκανε λόγο ο Π. Πολάκης σχολιάζοντας την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτητοποίηση 9 βουλευτών.
«Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους.
Ουσιαστικά βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, στη λήθη της ιστορίας» υποστήριξε ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα.
Με το πολιτικό σχέδιο που σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση και την ανατροπή και αντικατάσταση του Μητσοτάκη από μία προοδευτική κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ.Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης