Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Θα γελούσα με το black χιούμορ Μητσοτάκη αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε

Κασσελάκης: Θα γελούσα με το black χιούμορ Μητσοτάκη αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε
Επέστρεψε τις βολές του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι black Friday -50%», έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρει: «Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει black Friday μείον 50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας».
Ακολούθως παραθέτει ενσωματωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η ίδια λίστα προϊόντων που τον Ιανουάριο του 2022 κόστιζαν 109 ευρώ, τον Μάρτιο του 2022 κόστιζαν 133 ευρώ και τον Ιούνιο 154. Τον Ιανουάριο του 2023 ο λογαριασμός ήταν 178 ευρώ. Τον Ιούνιο ήταν 215 ευρώ και σήμερα 257 ευρώ. Συνολικά η αύξηση είναι 136% μέσα σε ενάμισι χρόνο.
Ο κ. Κασσελάκης κλείνει επιστρέφοντας την ειρωνεία. Παρουσιάζει δύο κάρτες, στην μία με τους κατώτατους μισθούς σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία και στην άλλη τις τιμές του στοματικού διαλύματος. Συγκεκριμένα λέει: «Δύο κάρτες δώρο, ένα συν ένα λόγω black Friday. Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, 758, 1594,1584 αντίστοιχα. Δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία που είναι 5.30, 1.99,1.97 αντίστοιχα. Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης