Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Δημητροκάλλης: Το αλαλούμ στον ΟΠΕΚΕΠΕ αποδεικνύει την αποτυχία του επιτελικού κράτους

Γ. Δημητροκάλλης: Το αλαλούμ στον ΟΠΕΚΕΠΕ αποδεικνύει την αποτυχία του επιτελικού κράτους
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Δημητροκάλλης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για την ψήφιση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Γεωργίας της Ινδίας

«Τέσσερα και πλέον χρόνια από την Νέα Δημοκρατία δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό για να βοηθηθεί ο αγροτικός τομέας και γενικότερα ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος αποτελεί και πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας»
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Δημητροκάλλης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για την ψήφιση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Γεωργίας της Ινδίας και σημείωσε πως βλέπει θετικά τις διακρατικές συμφωνίες της Ελλάδας με ισχυρές οικονομίες όταν υπάρχει σεβασμός στην εθνική κυριαρχία.
«Βέβαια, γίναμε μάρτυρες αυτές τις ημέρες άλλης μιας αποτυχίας του περιβόητου επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, με το πατατράκ που έπαθαν οι δικαιούχοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι στις πληρωμές προκαταβολής του τσεκ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ», ανέφερε στην συνέχεια της ομιλίας του.
Μάλιστα, ο κ. Δημητροκάλλης σχολίασε την απάντηση του κ. Αυγενάκη σε όλο αυτό το αλαλούμ, που ζήτησε «λίγο χρόνο και εμπιστοσύνη ακόμα» υπενθυμίζοντας  πως η ΝΔ είναι ήδη τέσσερα και πλέον χρόνια στη διακυβέρνηση της χώρας.
«Για τους Έλληνες της αγροτιάς δυστυχώς ο χρόνος έχει τελειώσει. Σε απεγνωσμένη κατάσταση σας έστειλαν μόλις πριν μια βδομάδα κοινή επιστολή οι περισσότεροι αγροτικοί σύλλογοι της χώρας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου και ξεγυμνώνοντας τα αφηγήματα που η Κυβέρνηση επικαλείται για να καλύψει τις ευθύνες της ανικανότητάς της.
Τέσσερα και πλέον χρόνια από την Νέα Δημοκρατία δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό για να βοηθηθεί ο αγροτικός τομέας και γενικότερα ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος αποτελεί και πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, παρά μόνο υποσχέσεις και νομοσχέδια με μεγαλοπρεπείς τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης