Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί - Καλό θα είναι μην αποχωρήσει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί - Καλό θα είναι μην αποχωρήσει η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου
«Πρέπει γρήγορα να βγούμε από αυτό και καλό θα ήταν να βγούμε χωρίς τραύμα και χωρίς να έχουμε την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου» , είπε η Όλγα Γεροβασίλη
Σχετικά Άρθρα
Τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σήμερα δεν είναι ευχάριστα και εύκολα, αλλά το κόμμα δεν θα διαλυθεί, διότι πέραν όλων αυτών υπάρχουν πολύ σοβαρά πολιτικά διακυβεύματα που τα αναγνωρίζουμε όλοι, τόνισε η βουλευτής, Όλγα Γεροβασίλη.
Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως το πολιτικό διακύβευμα είναι μικρότερο των προσωπικών αντιπαραθέσεων, υπάρχουν και προσωπικές διαφορές, όμως σήμερα έχει δημιουργηθεί ένα μείγμα που είναι δύσκολο να το διακρίνει κάποιος.
Όπως είπε, «η κατάσταση παίρνει προσωπικά χαρακτηριστικά με δεδομένο ότι δυστυχώς υπάρχουν αντεγκλήσεις και δεν εννοώ στο επίπεδο της κορυφής, αλλά υπάρχει διάχυση προς τα κάτω και εκτονώνεται στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα κλίμα κατώτερο των περιστάσεων».

Για Κασσελάκη

Με αφορμή το μήνυμα που έστειλε στην ομάδα 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου το προηγούμενο 24ωρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, για να αποφασίσουν άμεσα εάν θα παραμείνουν στο κόμμα, η κα Γεροβασίλη τόνισε πως «με δεδομένο ότι τα πράγματα τείνουν προς τα εκεί και υπάρχει αναβολές, εδώ είναι μια συζήτηση που επιτρέπει κάποιος να πει πως ό,τι είναι να συμβεί ας συμβεί. Ως παραίνεση δεν το υποστηρίζω, ως μια αναγνώριση της πραγματικότητας είναι κοντά στην αλήθεια».
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο κ. Κασσελάκης εξελέγη πριν από δύο μήνες και από την πρώτη ημέρα δέχεται βολές.
«Χρειάζεται να τους δοθεί χρόνος και οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι υπάρχουν και πολιτικές επιλογές που δεν μας αρέσουν όταν είμαστε σε ένα συντεταγμένο κόμμα, αλλά είναι η πλειοψηφική άποψη.
«Πρέπει γρήγορα να βγούμε από αυτό και καλό θα ήταν να βγούμε χωρίς τραύμα και χωρίς να έχουμε την αποχώρηση της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου» , είπε χαρακτηριστικά.

Για Πολάκη

«Τέτοιες παρεμβάσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά, τέτοιου τύπου προσωπική αντιπαράθεση δεν μας αρμόζει και μόνο κακό κάνει, και δη όταν είσαι στη θέση την σταθερή και στηρίζεις αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία, δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ανέφερε η κα Γεροβασίλη σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σία αναγνωστοπούλου.
Υποστήριξε πως δεν ήταν παραβίαση ιατρικών δεδομένων γιατί ήταν βασισμένη σε κάτι παλιό και είχε τη συναίνεση και της ίδιας, όμως είναι μια παρέμβαση που η ίδια δεν υιοθετεί, ούτε στηρίζει.

Για Τσίπρα

Κληθείσα να σχολιάσει την παρέμβαση Α. Τσίπρα, ανέφερε πως δεν θα κάνει υποδείξεις εκείνη, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά και το χώρο και το πότε και το πώς να παρέμβει.
Εκτίμησε δε, πως παρέμβαση ήταν στη σωστή κατεύθυνση.

Για τον Μητσοτάκη

Τέλος, η κα Γεροβασίλη για τη χθεσινή ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, τον κάλεσε να σέβεται τις εσωκομματικές διαδικασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και χαρακτήρισε λαϊκίστικο τον τρόπο με τον οποίο χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι αγοραίοι όροι, ο πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορεί να τους βάζει στο στόμα του» σημείωσε και υπογράμμισε ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας κρίνεται με την κάλπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης