Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης για κόντρα Πολάκη και Αναγνωστοπούλου: Δεν βοήθησε αυτό που που είπε ο Παύλος

Κασσελάκης για κόντρα Πολάκη και Αναγνωστοπούλου: Δεν βοήθησε αυτό που που είπε ο Παύλος
Αναφερόμενος στη ζήτηση περί αποχώρησης της «ομάδας Αχτσιόγλου» από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα»
Σχετικά Άρθρα
Δυσαρεστημένος με την κόντρα του Παύλου Πολάκη με τη Σία Αναγνωστοπούλου εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας ζωντανά από το στούντιο σε ερωτήσεις ακροατών, στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5.
«Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε» είπε χαρακτηριστικά αν και συμπλήρωσε «συγχρόνως δεν πρέπει να κατηγορεί κανείς τον Παύλο πριν δει το έργο του», ως συντονιστή ΕΠΕΚΕ.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας δηλώσεις της κ. Αναγνωστοπούλου, όπου γίνονταν αναφορές στο πρόσωπό του, τόνισε δηκτικά πως «δεν κάνω για επιτελικές θέσεις», για να συνεχίσει, λέγοντας πως «το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)». «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!» κατέληξε ο κ. Πολάκης.
Polakis.webp

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι αν δεν σεβόταν το κόμμα δεν θα σεβόταν τον Αλέξη Τσίπρα, που τον τίμησε με τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Σημείωσε ότι ακριβώς επειδή σέβεται το κόμμα, έτεινε χείρα φιλίας από την πρώτη μέρα προς όλους: «Προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως ότι "δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα", σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση μου». Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει στενός κύκλος, πως έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι και ο δεύτερος είναι πρώτος και ότι είπε «ελάτε να γίνετε ηγετική ομάδα».
Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας των «έξι συν έξι», ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα, ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την αγωνία και την υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος, ερωτηθείς τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα το 2015, δήλωσε πως «δεν θα είχα τον Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης