Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Ο Κασσελάκης πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ροκ κόμμα, το έκανε ποπ συγκρότημα και τώρα το γύρισε στο καλαματιανό

Κούλογλου: Ο Κασσελάκης πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ροκ κόμμα, το έκανε ποπ συγκρότημα και τώρα το γύρισε στο καλαματιανό
Ως προς το αν υπάρχει χώρος για ένα νέο κόμμα, ο ευρωβουλευτής είπε ότι «με τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε άγνωστα νερά δημιουργείται ένας χώρος ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ένα κενό πολιτικό
Σχετικά Άρθρα
Νέα βέλη κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εκτόξευσε ο ανεξάρτητος -πλέον- ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου. Κάνοντας λόγο για τοξικότητα στην Κουμουνδούρου, ο κ. Κούλογλου δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη, είτε φύγει είτε δεν φύγει η Αχτσιόγλου, έχει γίνει ένα σίριαλ του Netflix με όλα τα πιπεράτα και έχει καθοδική πορεία και πάει για τρίτο κόμμα και ενδεχομένως να χάσει και την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η εκτίμησή μου».
Αναφερόμενος δε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Open το πρωί της Δευτέρας (20.11.23), ο κ. Κούλογλου σημείωσε ότι «πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ροκ κόμμα, το έκανε ποπ συγκρότημα και τώρα το γύρισε στο καλαματιανό. Εδώ οι δημοσκοπήσεις βάζουν το ερώτημα τι θεωρείτε ότι είναι ο Κασσελάκης και λένε δεξιός. Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα φιλελεύθερος υποψήφιος στη ΝΔ ή και στο ΠΑΣΟΚ».
Κληθείς να εξηγήσει, γιατί οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη ο Στέλιος Κούλογλου απάντησε ότι «το κόμμα ήταν σε μεγάλη κρίση και δεν συζήτησε ποτέ τι έγινε από το 2019 και μετά. Δημιουργήθηκε ασάφεια και ως συγκολλητική εξουσία έμεινε ο Τσίπρας και η εξουσία. Τότε ήρθε ένας άνθρωπος που είπε ότι θα λύσω το πρόβλημα της εξουσίας, μάζεψε την αντίθεση μιας μεγάλης μερίδας κόσμου από το κατεστημένο, έπαιξε καλά και το χαρτί της υπονόμευσης του Τσίπρα».

Υπάρχει χώρος για νέο κόμμα

Ως προς το αν υπάρχει χώρος για ένα νέο κόμμα, ο ευρωβουλευτής είπε ότι «με τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε άγνωστα νερά δημιουργείται ένας χώρος ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ένα κενό πολιτικό. Η φύση και η πολιτική απεχθάνονται τα κενά, οπότε θα καλυφθεί. Αν κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις και έχουν αξιοπρεπή παρουσία μπορεί να το γεμίσουν» ενώ για το αν θα συνεργαστεί με ένα τέτοιο κόμμα είπε ότι «αν συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα μπορεί να συνεργαστώ για σύγχρονα θέματα και θέματα περιβάλλοντος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης