Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύρης για Πολάκη: Λέει ανοησίες, όλα γινονταν βάσει επιτροπής - Tώρα έχει την ανοχή του Κασσελάκη

Πλεύρης για Πολάκη: Λέει ανοησίες, όλα γινονταν βάσει επιτροπής - Tώρα έχει την ανοχή του Κασσελάκη
"Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, που λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη", ανέφερε ο Θ. Πλεύρης
Σχετικά Άρθρα
Σε διάψευση του Παύλου Πολάκη για την ανάρτησή του αναφορικά με τη χορήγηση αντι-ιικού φαρμάκου στην Σία Αναγνωστοπούλου το 2022, προχώρησε ο πρώην υπουργός Υγείας, Θ. Πλεύρης, λέγονς ότι λέει ανοησίες
Ο κ. Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτληρισε χυδαία την ανάρτηση του Πολάκη καθώς αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά στοιχεία της Σίας Ανανωστοπούλου, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είναι γιατρός και έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με ενδαφέρει καθόλου» ανέφερε ο κ. Πλεύρης κια εξήγησε ότι «εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του όσο ήμουν υπουργός παρά μόνο στα θέματα τα κοινοβουλευτικά».
Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, «τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης, που τα λέει με την ανοχή του κ. Κασσελάκη. Για την κα Αναγνωστοπούλου, όπως και για όλους τους ασθενείς, γινόταν συνταγογραφηση από γιατρό και η επιτροπή ενέκρινε αν πληρούσαν τα κριτήρια σε διαδικασία που ολοκληρωνόταν σε 24 ώρες. Η κα Αναγνωστοπουλου προς τιμή της ακολούθησε τη διαδικασία όπως όλοι οι πολίτες».
«Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, όλα γινονταν βάσει επιτροπής. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη με κριτήρια. Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, που λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, έβγαινε ο Πολάκης και έβριζε και υπήρχε ανοχή, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» συμπλήρωσε ο κ. Πλεύρης.
«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κα Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;» είπε χαρακτηριστικά.
«Τα αντιικά δεν ήταν ό,τι γουστάρει ο Πολάκης ή Πλεύρης. Υπήρχαν κριτήρια. Ειναι χυδαίο αυτό που υπονοεί και για μένα, ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και έβλεπα τις αιτήσεις και έλεγα ότι αυτός δεν θα πάρει επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη

Επίθεση εξαπέλυσε ο Συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου, Π. Πολάκης, στην βουλευτή Σία Αναγνωστοπούλου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν είναι κατάλληλος για την επιτελική θέση στην οποία τον τοποθέτησε ο κ. Κασσελάκης και η ίδια δεν μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στο κόμμα ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής.
Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στις 18/11 , η οποία συνοδεύεται από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου σε βάρος του αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα, αναφέρει πως «δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες, (φωτο 1-2)
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι "δεν κάνω για επιτελικές θέσεις".
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)
2) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».
polakis_2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης