Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναγνωστοπούλου: Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Χτύπημα Πολάκη κάτω από τη μέση

Αναγνωστοπούλου: Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Χτύπημα Πολάκη κάτω από τη μέση
"Με τον ΣΥΡΙΖΑ ως έχει, με την τοξικότητα και τον φόβο μη διαφωνήσεις σε κάτι, τα πράγματα γίνονται δύσκολα", ανέφερε η Σία Αναγνωστοπούλου
Σχετικά Άρθρα
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το πνεύμα που έχει κυριαρχήσει, διαλύεται. Είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών», τόνισε η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, ένα 24ωρο μετά την πανελλαδική συνδιάσκεψη των μελών της ομάδας των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου που πλέον βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κόμμα.
Η κα Αναγνωστοπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «χτύπημα τοξικότητας» από τον Π. Πολάκη, αναφέροντας ότι «μετά την Κ.Ε. και σε ό,τι με αφορά και τις προσπάθειες ενότητας που έχω κάνει, υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός. Έχει χυθεί απίστευτη τοξικότητα, από όλες τις πλευρές, εκτός από την ομάδα Αχτσιόγλου. Η ομάδα αυτή έχει υποστεί του κόσμου τις επιθέσεις και κανείς δε βγήκε να πει κάτι.
Γι’ αυτό λέω ότι, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό,τι προσπάθεια να κάνω βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης».
Κατά την ίδια, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί».
Σε ερώτηση για το εάν της τηλεφώνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, δεν το διέψευσε και σημείωσε πως «όταν υπάρχει δημόσια δήλωση κάποιου στελέχους, η απάντηση είναι δημόσια. Τα ιδιωτικά τηλέφωνα εμένα δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι, είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση».
Επανέλαβε όσα είπε για «χτύπημα τοξικότητας», προσθέτοντας πως «δεν ξέρω πώς να εκλάβω όταν γίνεται ένα τέτοιο χτύπημα μία μέρα πριν από τη διάσκεψη».
Η ίδια χαρακτήρισε «προσβλητική και ταπεινωτική» τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Κληθείσα να απαντήσει αν μπορεί να γίνει αντιπολίτευση στην ΝΔ με αυτόν τον τρόπο, είπε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ ως έχει, με την τοξικότητα και τον φόβο μη διαφωνήσεις σε κάτι, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Έχει χαθεί αυτό που είχαμε πάντα με τον Τσίπρα. Η τοξικότητα δεν μπορούσε να κυριαρχήσει της συντροφικότητας».
Σε ερώτηση για το αν «είναι αργά», απάντησε πως «τα είχα πει πριν με όλους τους τρόπους και όλους τους τόνους. Μπορούν να αποκατασταθούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης; Αυτά περί υπονομευτών; Φεύγουν στελέχη συνέχεια».

Για ομάδα Αχτσιόγλου

«Δεν έχει βγει καμία απόφαση την οποία εγώ μπορώ να κοινοποιήσω», ανέφερε η κα Αναγνωστοπούλου αναφερόμενη στην ομάδα Αχτσιόγλου.
Όπως είπε, «Δεν μπορώ και δεν θα πω τίποτα, απορώ πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας και το τι είπε σε μία προσχεδιασμένη προδιάσκεψη. Δεν έχει βγει καμία απόφαση την οποία εγώ μπορώ να κοινοποιήσω» και πρόσθεσε ότι «δεν θα πω ούτε τι είπα εγώ σε μία κλειστή συνδιάσκεψη και δεν θα το κάνω για ένα λόγο: έχει βαρεθεί ο κόσμος να ακούει τι λέει ο ένας και ο άλλος, ενώ υπάρχουν του κόσμου τα προβλήματα».
Κληθείσα να απαντήσει αν η ομάδα Αχτσιόγλου θα αποχωρήσει για να δημιουργήσει κάτι νέο, ανέφερε ότι «αυτές είναι οι αποφάσεις που δεν παίρνω μόνη μου. Η προσωπική μου γνώμη και η προσπάθειά μου, δεν ελήφθη καθόλου υπόψη από την ηγετική ομάδα. Και επαναλαμβάνω ότι, η ομάδα Αχτσιόγλου δεν βγήκε με καμία δήλωση εμπρηστική προς κανέναν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης