Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης: Θα μπορούσαν να συμπράξουν «Ομπρέλα» και «ομάδα 6+6»

Σταθάκης: Θα μπορούσαν να συμπράξουν «Ομπρέλα» και «ομάδα 6+6»
Η εκλογή Κασσελάκη στηρίχθηκε σε μια επιθετικότητα απέναντι στην Αριστερά είπε ο κ.Σταθάκης
Την θέση πως η «Ομπρέλα» και η «ομάδα 6+6» της Έφης Αχτσιόγλου θα μπορούσαν να συμπράξουν διατύπωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Σταθάκης είπε ότι έκλεισε την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ προ 10ημέρου και ότι είναι σε αναμονή για τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο.
«Η συζήτηση είναι ποιες είναι οι προϋποθέσεις προκειμένου να υπάρξει ένα εναλλακτικό σχήμα» υποστήριξε ο κ.Σταθάκης, ο οποίος αν και χαρακτήρισε «πρόωρη» οποιαδήποτε συζήτηση ενόψει των ευρωεκλογών, σημείωσε πως η «Ομπρέλα» και η «ομάδα 6+6» θα μπορούσαν να συμπράξουν καθώς στις εσωκομματικές εκλογές στον β' γύρο ψήφισαν και οι δύο την Έφη Αχτσιόγλου.
Όπως τόνισε, η εκλογή Κασσελάκη στηρίχθηκε σε μια επιθετικότητα απέναντι στην Αριστερά, αναφέροντας πως «ο κ.Κασσελάκης εξέλεγη με διχαστική πολιτική και προχώρησε με διχαστικό λόγο».
«Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον κ. Κασσελάκη» υπογράμμισε ο κ.Σταθάκης, επισημαίνοντας πως η επιλογή Κασσελάκη δεν έχει σχέση με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης