Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κόκκαλης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του Κασσελάκη, προβληματισμένος ο Τσίπρας

Π. Κόκκαλης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του Κασσελάκη, προβληματισμένος ο Τσίπρας
Δεν είναι ούτε ευχάριστες ούτε ευοίωνες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Κόκκαλης
Την θέση πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πολιτικά επαρκής διατύπωσε ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Π. Κόκκαλης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του νέου αρχηγού και στο πολιτικό κριτήριο που πορεύεται η πολιτική ομάδα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κόκκαλης προσθέτοντας πως «θέλω το καλύτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει προσφέρει πολλά».
Όπως είπε, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε ευχάριστες ούτε ευοίωνες αναφέροντας πως πρόκειται για «απόνερα της διεύρυνσης που δεν έγινε ποτέ, κάτι που μας οδήγησε σε αυτούς τους τριγμούς και στην αποχώρηση ενός μεγάλου κομματιού του κόμματος».
Όσον αφορά τον νέο πρόεδρο, είπε ότι ως «μαθητευόμενος μάγος αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί» ενώ ερωτηθείς γιατί αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή βλέποντας «τον τρόπο που θέλει ο πρόεδρος να λειτουργήσει το κόμμα, κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου».
«Σέβομαι την απόφαση των μελών αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις και του κάθε πολιτικού» είπε ο κ.Κόκκαλης, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «πολύ προβληματισμένος και δεν είναι χαρούμενος με όσα γίνονται».
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης αριστεράς και καλό είναι να είναι παρών» είπε ο κ.Κόκκαλης, επισημαίνοντας πως «ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί ο χώρος που παλιά λέγαμε οικολογία και σήμερα κλιματική δράση και μέσα στις ευρωεκλογές θα έχουμε εξελίξεις για αυτόν τον χώρο».
«Θα ήθελα να είμαι υποψήφιος και επιθυμώ το σχήμα να εδραιωθεί και στις τοπικές εκλογές», ανέφερε ο κ.Κόκκαλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης