Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξέσπασμα Κασσελάκη: Εξισώνει τη θέση στη Goldman Sachs με την υποστήριξη της Χούντας η ΝΔ - Πολιτική ανηθικότητα Μητσοτάκη

Ξέσπασμα Κασσελάκη: Εξισώνει τη θέση στη Goldman Sachs με την υποστήριξη της Χούντας η ΝΔ - Πολιτική ανηθικότητα Μητσοτάκη
Ο κ. Κασσελάκης αντέδρασε σφόδρα στη αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «μορφώματος»
Δριμεία κριτική εξαπέλυσε, μέσω Twitter, στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός «δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!».
Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης αντέδρασε σφόδρα στη αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «μορφώματος», ενώ εγκάλεσε τη Νέα Δημοκρατία επειδή «κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος)».

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ.Μητσοτάκη.
-Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!
-Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.
Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας.»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης