Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Κενό στον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς μετά τον ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκη

Σκουρλέτης: Κενό στον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς μετά τον ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκη
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους από το 2015 και έπειτα είπε ο κ.Σκουρλέτης
Η βίαιη μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκη στον κεντροδεξιό χώρο και η μετάλλαξή του, αφήνει ένα κενό στον χώρο της ενωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς υποστήριξε ο Π. Σκουρλέτης, ο οποίος επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους από το 2015 και μετά.
«Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δημιουργηθεί κάτι καινούριο για να καλύψει αυτό το κενό.
Θα γίνει;
Κανείς δεν το ξέρει αυτό αυτή τη στιγμή» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος έκανε λόγο για μια «μεταβατική περίοδο συζητήσεων και διαβουλεύσεων».
Αναφορικά με τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, ο κ.Σκουρλέτης σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, ενώ είπε ότι «η μεγαλύτερη δεξαμενή πολιτικοποιημένων ανθρώπων που θα είχε ένα ενδιαφέρον να μπουν ξανά στην υπόθεση της οργανωμένης παρέμβασης είναι οι ανένταχτοι αριστεροί»

Πυρά σε Κασσελάκη

Σχολιάζοντας την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, είπε ότι «δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πει 2-3 σοβαρά πολιτικά πράγματα και να αναφερθεί στο κορυφαίο γεγονός που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Τον πόλεμο».
Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «υπηρετούσε ένα συνέδριο διάσπασης» και ότι το κατάφερε, ενώ τον κατηγόρησε ότι «διέλυσε ένα χώρο και τον μετατοπίζει σε ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα με αντιΣΥΡΙΖΑ επιχειρήματα».
«Έχουμε μία μετάλλαξη στις θέσεις ενός λαϊκιστικού κεντροδεξιού κόμματος και επιβεβαιώνεται όταν η σημερινή γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη τα στελέχη για την περίοδο 2011-2015, είπε ο πρώην υπουργός και έκανε το εξής ερώτημα: «η περίοδος που ο ΣΥΡΙΖΑ έγραψε εποποιία, που ανέτρεψε τους συσχετισμούς που κατέρριψε τι φαύλο δικομματικό σύστημα που ευθύνεται για τη χρεοκοπία της χώρας, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη;»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης