Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα πυρά Βίτσα κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη - Στην περιοχή του γελοίου τα περί 5ης φάλαγγας

Νέα πυρά Βίτσα κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη - Στην περιοχή του γελοίου τα περί 5ης φάλαγγας
Ο κ. Βίτσας σχολίασε ότι στον λόγο του κ. Κασσελάκη υπάρχει μια δεξιά αντίληψη
Σχετικά Άρθρα
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εκτόξευσε ο Δημήτρης Βίτσας αναφερόμενος στις εξελίξεις κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, ο κ. Βίτσας δήλωσε ότι στον λόγο του Στέφανου Κασσελάκη υπάρχει μια δεξιά αντίληψη, όπως και η αντίληψη ότι πολιτική είναι να μιλάς με χονδροειδή τρόπο. «Και ένα παιδί 7 χρονών τα λέει αυτά», είπε και πρόσθεσε πως «και η ρηχότητα πολιτική άποψη είναι» είπε μιλώντας στον Σκάι.
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος είπε ότι έχει μετακινηθεί και πως πλέον δεν ανήκει στην ριζοσπαστική Αριστερά. Σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις, όπως είπε, οι πολίτες τον κατατάσσουν στην κεντροδεξιά, είναι προβληματική η εκφώνηση του πολιτικού του λόγου του Στέφανου Κασσελάκη».
Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Κασσελάκης, ο Βίτσας επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι είναι «στην περιοχή του γελοίου αυτά που είπε για την 5η φάλαγγα. Δεν ήταν στην Ελλάδα, δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, και έρχεται και λέει πράγματα που δεν ξέρει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα κάποιος του τα είπε».

Οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά σε όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βίτσας σχολίασε ότι αυτό δείχνει θάρρος. «Δεν πάμε σε κάτι άγνωστο, πάμε στη συνάντηση των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς και τη διαμόρφωση ενός πολιτικού χώρου που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει με μια μικρή ομάδα με λειψές ως καθόλου οργανώσεις και μια αντίληψη περί κόμματος πολύ βολική και που ταιριάζει στον 19ο αιώνα. Αρχηγικά κόμματα χωρίς δομή αλλά μόνο με αρχηγό δεν υπάρχουν πια» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης