Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Εκπρόθεσμα τα δάκρυα των κομμάτων για τα Τέμπη - Οι πράξεις τους οδηγούν σε συγκάλυψη

Ελληνική Λύση: Εκπρόθεσμα τα δάκρυα των κομμάτων για τα Τέμπη - Οι πράξεις τους οδηγούν σε συγκάλυψη
«Δυστυχώς, το σύνολο των κομμάτων αδιαφόρησε» υποστηρίζει η Ελληνική Λύση για την στάση των κομμάτων ως προς την τραγωδία των Τεμπών
«Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έγκαιρα απαίτησε και πρώτη κατέθεσε πρόταση για την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Εθνικό Έγκλημα των Τεμπών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
Παράλληλα, η Ελληνική Λύση σημειώνει ότι «δυστυχώς, το σύνολο των κομμάτων αδιαφόρησε» και πως «σήμερα λοιπόν κόμματα της αντιπολίτευσης έρχονται με διαφορετικές προτάσεις, την ώρα μάλιστα που συγκεκριμένα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος και επιλήψιμες ενέργειες μετά την τραγωδία. Εκπρόθεσμα λοιπόν τα 'δάκρυά' τους, διότι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, ουσιαστικά οδηγούν στην συγκάλυψη και όχι την αποκάλυψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών του εγκλήματος».
Τέλος, η Ελληνική Λύση τονίζει, ότι «σεβόμενη τόσο τη μνήμη των χαμένων παιδιών μας, φίλων και συμπολιτών μας, όσο και την επιτακτική ανάγκη για την δικαίωση των συγγενών και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, θα μελετήσει με προσοχή όλες τις προτάσεις και θα λάβει τις αποφάσεις της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης