Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος: Εφτασε Νοέμβριος του 2023 για να καταλάβει ο Μητσοτάκης τι γίνεται στην αγορά τροφίμων - Τεράστια αισχροκέρδεια

Σπυρόπουλος: Εφτασε Νοέμβριος του 2023 για να καταλάβει ο Μητσοτάκης τι γίνεται στην αγορά τροφίμων - Τεράστια αισχροκέρδεια
"Υπάρχει τεράστια αισχροκέρδεια, δεν γίνεται κανένας έλεγχος στην αγορά και δεν επιβάλλεται κανένα πρόστιμο",  τόνισε ο Α. Σπυρόπουλος
Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Α.Σπυρόπουλος, λέγοντας ότι «έφτασε Νοέμβριος του 2023 για να καταλάβει τι γίνεται στην αγορά τροφίμων στην Ελλάδα».
Ο κ. Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 με φόντο την ακρίβεια, τόνισε πως «σχεδόν σε όλα τα προϊόντα οι τιμές στη χώρα μας είναι πολύ μεγαλύτερες από το μέσο όρο στην ΕΕ και δεν κάνουν τίποτα. Υπάρχει τεράστια αισχροκέρδεια, δεν γίνεται κανένας έλεγχος στην αγορά και δεν επιβάλλεται κανένα πρόστιμο. Όσο και αν προσπαθούν να μην ακουστούμε, οι πολίτες τα βλέπουν στα ράφια καθημερινά».
Πρόσθεσε ότι «θα περίμενα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μας πουν εάν συμφωνούν με τις απόψεις του κ. Κασσελάκη στον ΣΕΒ που είναι πολύ πιο κοντά στον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ακούσει έως τώρα».
Υπογράμμισε ότι «εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, που είναι η άσκηση σκληρής, αλλά δίκαιης αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση πάνω στα σημαντικά τα οποία έχει να αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός.
Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες αναδεικνύουμε τα προβλήματα στον χώρο της υγείας που έχει ξεχαστεί από τη Νέα Δημοκρατία. Πραγματοποιούμε πάνω από 40 επισκέψεις στα νοσοκομεία της Αττικής και της επαρχίας, γιατί, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της Κυβέρνησης για οικονομική ενίσχυση αλλά και στήριξη με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα».

Για ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις τον ΣΥΡΙΖΑ και ερωτηθείς για τυχόν συνεργασία, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επεσήμανε ότι «στην πολιτική χρειάζεται σοβαρότητα, αν θέλουμε οι πολίτες να μας υπολογίζουν. Εμείς αντιμετωπίσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη σοβαρότητα και έγινε μία συζήτηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη πάνω στα πολύ σημαντικά. Εκείνος, όμως, ακόμα και αν διαφωνούσε με την πολιτική του Κώστα Σημίτη σε μία σειρά από ζητήματα, θα έπρεπε με τρόπο σοβαρό να ασκήσει την όποια κριτική και όχι με αυτήν την τοξικότητα, προφανώς ακούγοντας μόνο τον πολιτικό του μέντορα, τον κ. Πολάκη. Έτσι δεν γίνεται πολιτική».

Περί δημοσκηοπήσεων

Ερωτηθείς για την εικόνα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ανεβαίνει συνεχώς».
«Θέλουμε το καλύτερο, αλλά δεν το περιμένουμε ξαφνικά, από τη μία μέρα στην άλλη τρεις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές. Θέλουμε να ανεβαίνουμε διαρκώς και να δημιουργήσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα με σκοπό τις επόμενες εθνικές εκλογές και την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών. Να είμαστε μία διαφορετική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης