Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Καινούργια μέρα για την παράταξή μας - Θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία

Κασσελάκης: Καινούργια μέρα για την παράταξή μας - Θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία
"Θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη", ανέφερε ο Στ. Κασσελάκης
«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας, που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ένα 24ωρο μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας «στο Κόκκινο», τόνισε ότι τα όργανα του κόμματος απέδειξαν ότι δουλεύουν και ξεκαθάρισε πως «θα τηρήσω το καταστατικό πλήρως και θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο που θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία».
Σημείωσε μάλιστα ότι είναι μικρές οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής.
«Δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».
Ακόμη, ανέφερε ότι «θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να μπορέσουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας».
Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θέλει να ξεκινήσει "στο Κόκκινο" μια φορά την εβδομάδα την " Ώρα του Προέδρου", ώστε να απαντά στις ερωτήσεις των ακροατών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης