Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέρκα: Δεν είχα σκοπό να αποχωρήσω από το ΣΥΡΙΖΑ – Δεν παραδίδω την έδρα

Πέρκα: Δεν είχα σκοπό να αποχωρήσω από το ΣΥΡΙΖΑ – Δεν παραδίδω την έδρα
Από την πρώτη στιγμή ο Κασσελάκης άρχισε να λειτουργεί αντικαταστατικά είπε η κα.Πέρκα
Σχετικά Άρθρα
Την θέση ότι δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που άκουσε την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος διατύπωσε η Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι οι δύο από τους 46 της «Ομπρέλας» που έχουν βουλευτική έδρα.
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα.Πέρκα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της.
«Δεν προσήλθα στη συνεδρίαση της Κ.Ε με σκοπό να αποχωρήσω, αλλά όλα αυτά που άκουσα στην ομιλία του κ. Κασσελάκη, περί δημοψηφίσατος, 5ης φάλαγγας, καμαρίλας κ.α, δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια.
Ο νέος πρόεδρος του κόμματος είναι αυτός που καταπάτησε το καταστατικό και κάθε έννοια δεοντολογίας και ειλικρινά απορώ με τους συναδέλφους που τον άκουσαν να λέει όσα είπε και δεν αποχώρησαν από την αίθουσα.
Ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή άρχισε να λειτουργεί αντικαταστατικά.
Τη μια μέρα εκλέχθηκε Πρόεδρος και την επόμενη άρχισε να καρατομεί στελέχη» υποστήριξε η κα. Πέρκα, η οποία κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της.

Δεν δίνω την έδρα

«Δεν πρόκειται να παραδώσω την έδρα μου γιατί έχω νωπή λαϊκή εντολή από τους ψηφοφόρους της εκλογικής μου Περιφέρειας.
Κι αυτοί με ψήφισαν ως μέλος ενός ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος κι όχι ενός κόμματος όπως αυτό των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ» υποστήριξε η κα.Πέρκα, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε ένα νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί και μπορεί να κατέβει στις επόμενες ευρωεκλογές.

Δεν εκφράζει τον Τσίπρα ο Κασσελάκης

«Με τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να είχαμε κάποιες διαφωνίες, αλλά ποτέ δεν τον υπονομεύσαμε.
Δεν τον εκφράζει ο Κασσελάκης.
Τουναντίον με όσα λέει για την κατάσταση στο κόμμα που παρέλαβε είναι σαν να στρέφεται κατά του Τσίπρα που ήταν Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα αισθανόμουν ανακουφισμένη αν είχε μιλήσει ο Τσίπρας εδώ και καιρό, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα δική του επιλογή» επισήμανε η κα.Πέρκα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης