Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση - Εκτός Κ.Ο. οι Τσακαλώτος, Πέρκα - Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση - Εκτός Κ.Ο. οι Τσακαλώτος, Πέρκα - Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη
Για δημιουργία νέου πολιτικού φορέα που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές έκανε λόγο ο Δ. Βίτσας, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μάλιστα πως σε αυτόν «χωράει» και το ΜεΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη
Σχετικά Άρθρα
(upd11) Μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με την αποχώρηση από το κόμμα της Ομπρέλας του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τα 45 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και του Στέφανου Τζουμάκα με ένα δριμύτατο κατηγορώ, ήρθαν και οι δύο διαγραφές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τέθηκαν οι βουλευτές Πέτη (Θεοπίστη) Πέρκα και Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε συνέχεια των δηλώσεων αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σχετική επιστολή  με την οποία ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα,  απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, και ήδη, ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής.
Πρόκειται για παραιτηθέντες που κατέχουν βουλευτική έδρα, οι οποίοι ωστόσο δεν προτίθενται  να τις παραδώσουν, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου την ευρωβουλευτική του, αν και αυτό τους  ζητήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.
«Υπάρχουν δύο βουλευτές που έχουν υπογράψει την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους θυμίζω το άρθρο 2β του κώδικα δεοντολογίας, στον οποίο έχουν συμφωνήσει, που λέει: «Όλοι και όλες οι βουλευτές που εκλέγονται με ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους ίδιους και στις ίδιες». Τους καλώ να δώσουν την έδρα πίσω στον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι στις πλάτες του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τις έδρες», είπε χαρακτηριοστικά στη δευτερολογία του την Κυριακή 12/11 ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος μετά τις αποχωρήσεις, εξήγησε πως δεν υπάρχει πλέον λόγος για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Μετά τις εξελίξεις αυτές, αλλάζουν τα δεδομένα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δύο βουλευτές ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Πέτη Πέρκα έχουν πλέον διαγραφεί  από το κόμμα.
 Μάλιστα, αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα, με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσα, να κάνει λόγο για ύπαρξη νέου  πολιτικού φορέα που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές, στο οποίο  «χωράει» και το ΜεΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσακαλώτος έχει δηλώσει πως «εκλέχτηκα για να υπηρετήσω την υπόθεση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς και θα συνεχίσω να το κάνω», ενώ η κα Πέρκα ανέφερε πως  «έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ».
Έτσι, η αξιωματική αντιπολίτευση πλέον  μένει με 45 βουλευτές από 47 που είχε, μόλις 13 παραπάνω από το ΠΑΣΟΚ.
Η Έφη Αχτσιόγλου παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος, όπως και η ομάδα Τεμπονέρα.
Μετά από τις καταιγιστικές εσωκομματικές εξελίξεις, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει επιλέξει την αποστασιοποίηση.

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πέρκα και Τσακαλώτος

Επιστολή, με την οποία ενημερώνει τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
, Κωνσταντίνο Τασούλα, ότι οι βουλευτές Πέτη (Θεοπίστη) Πέρκα και Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τις δηλώσεις αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τίθενται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.
Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η επιστολή του Σ. Φάμελλου.
Οι εν λόγω βουλευτές οφείλουν να παραδώσουν άμεσα τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας των υποψήφιων βουλευτών. Συγκεκριμένα η παράδοση των εδρών προβλέπεται στην περίπτωση α) της παρ.2 του Κώδικα που αναφέρει ότι όλοι/ες οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα.
famellos_1.JPG

Επιστολή Τσακαλώτου σε Τασούλα

Για την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημερώνει, με επιστολή του τον πρόεδρο της Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αν και ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα τη διαγραφή του από την Κ.Ο του κόμματος.
«Αγαπητέ Πρόεδρε,
θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Όπως διαβάζουμε στο Bhagavad-Gita είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την υπόθεση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση,
Ευκλείδης Τσακαλώτος».

Παραίτηση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Κυρίτση και Μηταφίδη


Την παραίτηση τους από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ υπέβαλαν οι πρώην βουλευτές Γιώργος Κυρίτσης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, εξαπολύοντας παράλληλα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
Στη δήλωση παραίτησης του προς τη γραμματέα και τον αναπληρωτή γραμματέα της ΚΕ αναφέρουν ότι «με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη το κόμμα μας οδηγείται στον πολιτικό εκφυλισμό και τη διάλυση».
«Με τη διχαστική ομιλία του στην ΚΕ - μνημείο πολιτικού αμοραλισμού, αυταρχικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς - κατήργησε ουσιαστικά τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, ακόμα και την Επιτροπή Δεοντολογίας.
Με τις αμετροεπείς, προσβλητικές επιθέσεις του κατά ιδρυτικών στελεχών του κόμματος, δημιουργεί κλίμα διωγμού όσων διαφωνούν με τις χωρίς αρχές μεθοδεύσεις του» αναφέρουν οι κ.κ. Κυρίτσης και Μηταφίδης, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υποβάλλουν την παραίτηση τους από την ΚΕ «επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να υπηρετήσουμε την παραμόρφωση της φυσιογνωμίας του κόμματος και το αρνητικό, για το κόμμα και τις λαϊκές ανάγκες, πολιτικό σχέδιο που φιλοτεχνεί η περί τον πρόεδρο ηγετική ομάδα».
Επιπλέον, δηλώνουν ότι «δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμά μας να απευθυνθούμε στη βάση του κόμματος και να παλέψουμε για τις απόψεις μας ως απλά μέλη».

Οι επόμενες κινήσεις Κασσελάκη: Θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία - Η "Ωρα του Προέδρου"

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας, που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ένα 24ωρο μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας «στο Κόκκινο», τόνισε ότι τα όργανα του κόμματος απέδειξαν ότι δουλεύουν και ξεκαθάρισε πως «θα τηρήσω το καταστατικό πλήρως και θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο που θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία».
Σημείωσε μάλιστα ότι είναι μικρές οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής.
«Δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».
Ακόμη, ανέφερε ότι «θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να μπορέσουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας».
Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θα ξεκινήσει "στο Κόκκινο" μια φορά την εβδομάδα την " Ώρα του Προέδρου", ώστε να απαντά στις ερωτήσεις των ακροατών.
«Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Κεντρικής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρά μπροστά, προσηλωμένος στα προβλήματα της κοινωνίας και των απλών πολιτών, όπως είναι τα ζητήματα της οικονομίας και της ακρίβειας, για τα οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει τη σειρά επαφών του», ανέφεραν πηγές του κόμματος.
«Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας απαιτούνται συγκεκριμένα μέτρα, όπως έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με μείωση της έμμεσης φορολογίας και κυρίως ουσιαστικούς ελέγχους στην αγορά από ενισχυμένους και επαρκώς στελεχωμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς», σημειώνουν και τονίζουν ότι «προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος ξεκινά ήδη την προετοιμασία για ένα ανοιχτό και συμπεριληπτικό συνέδριο με απεύθυνση στην κοινωνία και τις ανάγκες της».
«Εργαζόμαστε συνεχώς και μεθοδικά για ένα σύγχρονο, προοδευτικό σχέδιο διακυβέρνησης, με ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις για το αύριο της χώρας», καταλήγουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Πέρκα: Δεν είχα σκοπό να αποχωρήσω από το ΣΥΡΙΖΑ – Δεν παραδίδω την έδρα

Τη θέση ότι δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που άκουσε την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος διατύπωσε η Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι οι δύο από τους 46 της «Ομπρέλας» που έχουν βουλευτική έδρα.
Σε δηλώσεις της τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και  στον ΣΚΑΪ, η κα.Πέρκα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της.
«Έχουμε κι εμείς νωπή εντολή από τον κόσμο με το κόμμα που είχε πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα και όχι τον Στέφανο Κασσελάκη»,
είπε η κα Πέρκα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την αποπομπή της από την Κοινοβουλετική Ομάδα (ΚΟ) του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας πως «τώρα το έμαθα, άλλο να φεύγεις από το κόμμα και άλλο από την Κ.Ο. Δεν καταλαβαίνω, νιώθω ότι δεν ξέρουμε τις διακασίες».
Ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν ήταν μέλος της Ομπρέλας του Τσακαλώτου, ούτε είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει τώρα, όμως «έβλεπα πως δεν προχωράει παρά πέρα. Δεν ξέρω πώς άντεξαν αριστεροί άνθρωποι να ακούνε στην Κ.Ε. να βγαινει ο πρόεδρος και να λεει ότι είστε η 5η φάλαγγα».
Κατά την ίδια, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ έχει μετακινηθεί, αλλά δεν σκοπέυει να βγαίνει και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν θα κάνω ό,τι έκαναν άλλοι», «τον ΣΥΡΙΖΑ τον πονάω και δεν μπορώ να τον κατηγορούν», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, έκανε λόγο για ομάδα υβριστών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως «δεν λέω ότι τους έβαλε ο Στ. Κασσελάκης, αλλά είναι υποστηρικτές του».
Η ίδια μιλώντας νωρίτερα τη Δευτέρα 13/11 στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως «ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή άρχισε να λειτουργεί αντικαταστατικά. Τη μια μέρα εκλέχθηκε Πρόεδρος και την επόμενη άρχισε να καρατομεί στελέχη» .
Η κα.Πέρκα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε ένα νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί και μπορεί να κατέβει στις επόμενες ευρωεκλογές.

Κούλογλου: Δεν παραδίδω την έδρα – Ο Κασσελάκης θέλει ένα κόμμα προσωποπαγές

Δεν πρόκειται να παραδώσω την έδρα
υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να δημιουργήσει ένα κόμμα προσωποπαγές, χωρίς ενδιάμεσα όργανα και καταστατικά.
«Ψηφίστηκα από 200.000 ανθρώπους.
Νομίζω ότι τήρησα απολύτως τη δέσμευση που είχα πάρει. Έμεινα σταθερός στις θέσεις. Επομένως το θέμα έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό.
Νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης το επανέφερε τώρα διότι είναι λίγο θυμωμένος με μία ανάλυση που έκανα στο tvxs γράφοντας, μετά την προχθεσινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την εμφάνισή του, ότι είναι καλός στην αριθμητική γιατί πρόσθεσε αντιπάλους και προβλήματα, αφαίρεσε οπαδούς, πολλαπλασίασε τους εχθρούς και διαίρεσε ακόμα και το δικό του στρατόπεδο και ανέλυα στοιχεία της προσωπικότητας και του τρόπου που λειτουργεί, τα οποία βάθυναν την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχω κάτι με τον κ. Κασσελάκη. Μακάρι να τα καταφέρει. Προσωρινά όλα τα δείγματα αρνητικά.
Εδώ δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε πολύ μεγάλη κρίση, θα αντιμετωπίσει τον κύριο Μητσοτάκη;
Χρειάζεται μια πραγματική απάντηση γιατί η ΝΔ έχει αφεθεί χωρίς αντίπαλο.
Κάνει ότι θέλει και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία.
Πρέπει κάποιος να τα αντιμετωπίσει και νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Κούλογλου.

Βίτσας: Θα υπάρξει ένας φορέας, θα κατέβει στις Ευρωεκλογές – Πρόσκληση στο ΜεΡΑ25

Θα υπάρξει νέος πολιτικός φορέας που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές υποστήριξε ο Δ. Βίτσας, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μάλιστα πως σε αυτόν τον νέο φορέα «χωράει» και το ΜεΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη.
«Δεν το έχουμε συζητήσει ολοκληρωμένα αν θα υπάρξει νέο κόμμα.
Είναι κάτι που οφείλουμε να συζητήσουμε, υπάρχουν και άλλες δυνάμεις που κατά καιρούς έχουν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεις που δεν ήρθαν ποτέ και θέλουν να συνδράμουν στην ριζοσπαστική αριστερά και η πρώτη δοκιμή αυτής της προσπάθειας θα είναι οι ευρωεκλογές» είπε μιλώντας στο Action24 ο κ.Βίτσας.
«Μπορεί να μην είναι κόμμα, να είναι ένας χώρος, ένας τόπος συνάντησης που θα διαμορφώσει ένα ψηφοδέλτιο.
Πρέπει να προχωρήσουμε από τη μια προσεκτικά και από την άλλη με θάρρος» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος ερωτηθείς για το ποιοι θα συμμετάσχουν σε αυτό τον νέο φορέα είπε, ότι «δεν θα έχει μόνο στελέχη από αυτά που έφυγαν το Σαββατοκύριακο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελέχη από άλλες τάσεις που έφυγαν νωρίτερα, όπως και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έφυγαν πριν τις εκλογές του το 2015».
Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμμετέχουν, ο κ. Βίτσας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λαφαζάνης δεν νομίζω αλλά σας λέω ότι υπάρχουν σύντροφοι και συντρόφισσες που έφυγαν λίγο πριν τις εκλογές του 2015.
Ένα πρόχειρο όνομα που δεν θα με παρεξηγήσει είναι ο Τάσος Κορωνάκης που ήταν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχουν γίνει συζητήσεις αλλά θα επιχειρηθούν ώστε να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος ριζοσπαστικής αριστεράς.
Το ΜέΡΑ 25 νομίζουμε ότι χωράει»
ανέφερε ο κ.Βίτσας, υποστηρίζοντας πως η συνεργασία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι δύσκολη καθώς έχει πάει πολύ προς τα δεξιά.
Ερωτηθείς αν θα ήθελε να είναι ο Διονύσης Τεμπονέρας επικεφαλής του νέου φορέα, είπε πως δεν θα το ήθελε. «Μπορούμε να έχουμε μία συλλογική ηγεσία». 

«Άκυρο» από το ΜέΡΑ25 στην πρόταση Βίτσα για συνεργασία με την Ομπρέλα

Αρνητικά απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης στο κάλεσμα του Δημήτρη Βίτσα για συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς, ευρύτερα, με τα άρτι αποχωρήσαντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε ο κ. Γρηγοριάδης, «το ότι κάποιοι συνειδητοποίησαν πολιτικά αδιέξοδα και αποχωρούν σήμερα από τα μνημονιακά κόμματα, επιχειρώντας να συγκρατήσουν δυνάμεις, δεν τους δίνει το δικαίωμα να εμπλέκουν το ΜέΡΑ25 στη συζήτηση. Έχουμε αποδείξει ότι εμείς τη συζήτηση για την Αριστερά την κάνουμε με πολιτικούς όρους και όχι εργαλειακά».
«Επειδή πολλοί μιλούν για μας, χωρίς εμάς και μάλιστα σπεκουλάροντας. Εμείς μιλάμε μόνο πολιτικά. Μιλάμε με θέσεις και προτάσεις. Μόνο πολιτικά και βάσει αρχών πρέπει να συζητάμε στην Αριστερά» προσθέτει ο εκρόσωπος του κόμματος.
Ενώ, αναφερόμενος στις διεργασίες εντός του ΜέΡΑ25 σχολίασε «άλλωστε, έχουμε εδώ και καιρό πάρει την πρωτοβουλία του διαλόγου για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς, μέσω του φόρουμ aristera.eu (ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Επιδιώκουμε την πολιτική ουσία και όχι το μάρκετινγκ και την προσωπολαγνεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης