Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Κασσελάκης: Το τηλεφώνημα στην Αχτσιόχλου έγινε 11.32 - Προσχεδιασμένη η σύνταξή της με την Ομπρέλα

Επιμένει ο Κασσελάκης: Το τηλεφώνημα στην Αχτσιόχλου έγινε 11.32 - Προσχεδιασμένη η σύνταξή της με την Ομπρέλα
Προσχεδιασμένη η κίνηση Αχτσιόγλου για έξοδο από Κεντρική Επιτροπή, με Ομπρέλα και Τεμπονέρα
Σχετικά Άρθρα
«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32», λένε κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτισόγλου που εκείνη διέψευσε.
«Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνή της», σημειώνουν.
«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου.
«Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημείωσε η ίδια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσαν κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σε γνωστή ιστοσελίδα,  ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι γνώριζε πως οι συσχετισμοί της Κεντρικής Επιτροπής είχαν διαμορφωθεί συντριπτικά υπέρ του, θέλησε να επικοινωνήσει με την Έφη Αχτσιόγλου πριν τη σύγκληση του οργάνου έτσι ώστε να μην υπάρξουν περιττές εντάσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Σαββάτου 11/11, όπως και τελικά υπήρξαν.
Γι αυτό ο Κασσελάκης κάλεσε την Έφη Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο στις 11 το πρωί του Σαββάτου, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η Αχτσιόγλου δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Δεν σήκωσε το τηλέφωνο, έτσι το τηλεφώνημα έμεινε αναπάντητο, γεγονός που αποτυπώνει, όχι μόνο το κλίμα, αλλά κυρίως το… προσχεδιασμένο του πράγματος όπως αυτό διαδραματίστηκε από τις ομάδες των διαφωνούντων μόλις λίγες ώρες αργότερα.
Εν τέλει, η ομάδα Αχτσιόγλου συντάχθηκε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την «Ομπρέλα» και μαζί με την ομάδα Τεμπονέρα κίνησαν για την έξοδο από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τις πληροφορίες να λένε πως, εντέλει, λιγότερα από 90 μέλη τους ακολούθησαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης