Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Ο κ. Κασσελάκης είναι ο καλύτερος υπουργός της αντιπολίτευσης - Του ευχόμαστε περαστικά

Βελόπουλος: Ο κ. Κασσελάκης είναι ο καλύτερος υπουργός της αντιπολίτευσης - Του ευχόμαστε περαστικά
Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε στη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη περί «κυβέρνησης Μητσοτάκη - Βορίδη-Βελόπουλου»
Σχετικά Άρθρα
Τις... κατηγόριες περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ επέστρεψε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Είναι καλύτερος υπουργός της αντιπολίτευσης. Του ευχόμαστε περαστικά και να του περάσει ο πυρετός» δήλωσε ο κ. Βελόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.
«Ο πρόεδρος του ασθενούς, κατά δήλωσή του, ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης έκανε μια αστεία δήλωση στην οποία πρέπει να απαντήσει η Ελληνική Λύση. Όταν ένα κόμμα είναι αγκαζέ με τη ΝΔ και ψηφίζει το 50% των νομοσχεδίων, όταν ένα κόμμα είναι υπεύθυνο για την ακρίβεια λόγω Χρηματιστηρίου Ενέργειας, όταν ένα κόμμα συμφωνεί στις Πρέσπες και στον κατακερματισμό της ελληνικής οικογένειας με την ατζέντα των woke, θεωρούμε ότι η δήλωση του κ. Κασσελάκη προκαλεί θυμηδία, διότι δεν συγκυβερνά απλώς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης -στη δήλωση του περί δημοψηφίσματος για τις διαγραφές τεσσάρων μελών του ΣΥΡΙΖΑ- είχε κάνει λόγο για Μητσοτάκη - Βορίδη - Βελόπουλου».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης