Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Δρίτσας καλεί σε… ξεσηκωμό τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;

Ο Δρίτσας καλεί σε… ξεσηκωμό τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;
Έντονη είναι η αντίδραση του Θεόδωρου Δρίτσα στην απόφαση Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εσωτερικού δημοψηφίσματος για τις διαγραφές στελεχών
Σχετικά Άρθρα
Την έντονη αντίδραση του Θεόδωρου Δρίτσα προκάλεσε η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εσωτερικού δημοψηφίσματος που θα αφορά την αποπομπή των κκ. Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανου Τζουμάκα.
Σε ανάρτηση του στα social media, ο κ. Δρίτσας εξαπολύει επίθεση κατά του κ. Κασσελάκη σχολιάζοντας ότι οι αποφάσεις του θυμίζουν «α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) "ανάθεμα", κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος». Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αντισταθούν: «Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παλιά και νέα όλων των τάσεων, θα το ανεχθείτε κι αυτό; Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Dritsas1.JPG

Πιο αναλυτικά, ο κ. Δρίτσας αναφέρει στην ανάρτηση του:
«Το ακούσαμε κι αυτό!
Ο Στέφανος Κασσελάκης μας λέει ότι, δεν κάνει πίσω και γι' αυτό θα καλέσει το λαό του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοψήφισμα, για να διαγράψει τον Βίτσα, τον Τζουμάκα, τον Σκουρλέτη, τον Φίλη και όποιον άλλον βρει μπροστά του!!!!!!
Εμένα αυτά μου θυμίζουν: α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) "ανάθεμα", κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παλιά και νέα όλων των τάσεων, θα το ανεχθείτε κι αυτό; Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;
Δεν σας (μας) ταιριάζει.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης