Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Στον ΣΥΡΙΖΑ μια ομάδα ασκούσε έλεγχο στο παρασκήνιο - Αρχιερέας της διαπλοκής ο Σημίτης

Αντώναρος: Στον ΣΥΡΙΖΑ μια ομάδα ασκούσε έλεγχο στο παρασκήνιο - Αρχιερέας της διαπλοκής ο Σημίτης
Έχουμε να κάνουμε με μία αμφισβήτηση με υπερβολικούς όρους υποστήριξε ο κ.Αντώναρος
Για την ύπαρξη μιας ομάδας στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που ασκούσε έλεγχο στο παρασκήνιο έκανε λόγο ο Εύαγγελος Αντώναρος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επιλογής του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει μέλη του κόμματος στην αρμόδια επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής.
«Έχουν συμπληρωθεί περίπου επτά εβδομάδες από την εκλογή Κασσελάκη και από την πρώτη μέρα υπήρχαν υπερβολικές αντιδράσεις, ξεκίνησε η πολιτική αμφισβήτηση.
Θα περίμενα να μετρούν τα λόγια τους αυτοί που αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Αντώναρος, αναφέροντας πως σταδιακά ο κ.Κασσελάκης ξεδιπλώνει το πρόγραμμα του.
Σχετικά με το κείμενο – παρέμβαση των 1.300 μελών του κόμματος που κάνει λόγο για «αυταπάτη ή καθαρή απάτη» του μύθου ότι ο Κασσελάκης μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη, ο κ.Αντώναρος είπε ότι «όσοι έχουν υπογράψει αποτελούν το 1% των μελών».

Διαγραφές

Ερωτηθείς για τις διαγραφές είπε ότι «καλά έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και τους παρέπεμψε με το ερώτημα της διαγραφής».
«Άνθρωποι στο παρασκήνιο ασκούσαν περισσότερο έλεγχο και επιρροή πολιτικά από όσο τους αναλογούσε.
Μιλάμε για 1.300 ανθρώπους ενώ είναι 170.000 μέλη.
Έχουμε να κάνουμε με μία αμφισβήτηση με υπερβολικούς όρους.
Αυτά τα άτομα είχαν μάθει να κάνουν κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως περιφρόνηση προς τους 150.000 που πήγαν να ψηφίσουν.
Χίλιοι άνθρωποι αμφισβητούν την άποψη των 150.000;
Αυτό είναι δημοκρατικό;» διερωτήθηκε ο κ.Αντώναρος, ο οποίος υποστήριξε ότι αν κάποιος του έλεγε, όπως είπαν στον Κασσελάκη ότι είναι «φυτευτός», «θα είχα προσφύγει στη Δικαιοσύνη».
«Αυτά τα λόγια δείχνουν μία απελπισία για μένα» τόνισε ο κ.Αντώναρος, αναφέροντας πως «η Αριστερά έχει προσφέρει, αλλά η «αριστερίλα» με ενοχλεί».

Για Σημίτη

Όσον αφορά τη στάση του κ.Κασσελάκη απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και στην απόφαση του να μην παρευρεθεί σε εκδήλωση, ο κ.Αντώναρος τόνισε ότι και αυτός θα προχωρούσε στην ίδια δήλωση.
«Είχα πει ότι ο Σημίτης είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής.
Ο Σημίτης κάλυπτε άλλους που έκαναν ύποπτες συναλλαγές δια της παρουσίας του και έλεγε το γνωστό να πάνε στα δικαστήρια» υπογράμμισε ο κ.Αντώναρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης