Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλήρης κάλυψη Μαξίμου σε Γεωργιάδη για τα Τέμπη - Μαρινάκης: Παρερμηνεύθηκε η δήλωση του - Δεν υπάρχει κανένα θέμα

Πλήρης κάλυψη Μαξίμου σε Γεωργιάδη για τα Τέμπη - Μαρινάκης: Παρερμηνεύθηκε η δήλωση του - Δεν υπάρχει κανένα θέμα
Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη
Σχετικά Άρθρα
«Λήξαν» θεωρείται για το Μέγαρο Μαξίμου το ζήτημα που έχει προκύψει με το Άδωνη Γεωργιάδη μετά τη δήλωση του «ουδείς ενδιαφέρεται για την προανακριτική ή την εξεταστική για τα Τέμπη», προκαλώντας αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά κυρίως από τους συγγενείς των θυμάτων.
«Ο υπουργός ανέλαβε την ευθύνη για τη δήλωσή του, που παρερμηνεύτηκε, και έδωσε σχετική απάντηση. Ζήτησε συγγνώμη για την αποστροφή του λόγου, σίγουρα υπήρχε και διαφορετική απόδοση των λόγων του. Έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις και αποκατέστησε αυτό που είπε» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Μάλιστα, ερωτηθείς εάν τίθεται ζήτημα για τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Μαρινάκης απάντησε πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Ναι της ΝΔ στην πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική επιτροπή

Εξάλλου, ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε πως η ΝΔ αποδέχεται την πρόταση του ΚΚΕ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη.
«Ως προς την πρόταση του ΚΚΕ η ΝΔ θα ψηφίσει υπέρ επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενο τη πρότασης αλλά επειδή είναι σημαντικό να γίνει στη Βουλή η διερεύνηση να ξεκινήσει όπως λέει η πρόταση από το 1997 και εντεύθεν» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης