Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερο εαυτό του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερο εαυτό του
«Κρεσέντο χυδαιότητας» καταλογίζει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Εργασίας
Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εργασίας, Άδωνη Γεωργιάδη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή τις δηλώσεις του για την πρόταση σύστασης εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπή για τα Τέμπη.
Στην ανακοίνωσή της η κ. Αυγέρη αναφέρει: «Σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο χυδαιότητας, ξεπερνώντας ακόμα και το χειρότερο εαυτό του, ο υπουργός Εργασίας και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, 'Αδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σε συνέντευξή του: 'Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αποφασίσει, αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πράγματι τους Έλληνες, να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;'».
Ακολούθως η κ. Αυγέρη εξηγεί: «Η ανάγκη διερεύνησης των ευθυνών για μια τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα και βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, είναι κατά τον κ. Γεωγιάδη, ζήτημα γκάλοπ και δημοσκοπικών τάσεων. Είναι, άραγε, και για τον πρωθυπουργό; Ο κ. Γεωργιάδης πρέπει άμεσα να ζητήσει συγγνώμη, πρωτίστως από τους συγγενείς των θυμάτων. Σε κάθε περίπτωση, τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών».
Κλείνοντας γενικεύει: «Πλέον, στην κυβέρνηση δεν μπορούν να κρύψουν τον κυνισμό και την απανθρωπιά τους, όπως δεν μπορούν να κρύψουν και την αλήθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης