Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για στελέχη Πολεμικής Αεροπορίας: Καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα - Σας είμαστε ευγνώμονες

Μητσοτάκης για στελέχη Πολεμικής Αεροπορίας: Καθημερινά διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα -  Σας είμαστε ευγνώμονες
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Σχετικά Άρθρα
"Ημέρα υπερηφάνειας, ημέρα τιμής, ημέρα συγκίνησης για τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας", υπογραμμίζει ο πρωθυπουγός, Κ. Μητσοτάκης, με αφορμή τον εορτασμό σήμερα του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) εκφράζει την ευγνωμοσύνη στους άνδρες και τις γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας "που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την πατρίδα".
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα σύντομο βίντεο από τη δραστηριότητα της Π.Α.
Η ανάρτηση Δένδια

"Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία", έγραψε σε ανάρτησή του  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν.Δένδιας.

dend_1.JPG
Εκδηλώσεις της Π.Α.


Σημειώνεται ότι στις 12:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός – Δοξολογία στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι και διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον χώρο της τελετής.
Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό σήμερα (8/11) όπου θα υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης των εξομοιωτών πτήσεων, από τις 14:00 έως τις 17:00.
Παράλληλα, το Μουσείο ΠΑ θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό έως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης