Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τελευταίες πράξεις στο δράμα της διάσπασης - Το στρατόπεδο Κασσελάκη «αποχαιρετά» Τσακαλώτο και Ομπρέλα

ΣΥΡΙΖΑ: Τελευταίες πράξεις στο δράμα της διάσπασης - Το στρατόπεδο Κασσελάκη «αποχαιρετά» Τσακαλώτο και Ομπρέλα
Πυρ ομαδόν από την εσωκομματική πλειοψηφία προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Ομπρέλα
Η λεγόμενη προεδρική πλειοψηφιά του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα στελέχη του κόμματος που πρόσκεινται στο στρατόπεδο Κασσελάκη, εξαπέλυσαν συντονισμένα πυρά κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτο, λαμβάνοντας, πια, ως δεδομένη την αποχώρησή του από κοινού με το σύνολο των στελεχών της «Ομπρέλας».
Αφορμή για αυτές τις οξείες τοποθετήσεις της «προεδρικής» πλειοψηφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτέλεσε η χθεσινή εκδήλωση της Ομπρέλας και της εφημερίδας «Εποχής», εκεί όπου ο πρώην υπουργός οικονομικών προανήγγειλε, μέσω μίας πολωτικής τοποθέτησης, την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ίδρυση νέου φορέα «για την αναεωτική και τη ριζοσπαστική αριστερά».

Αυλωνίτου: Εμείς τα παρακατιανά μέλη των 2 ευρώ μένουμε, ενώ αποχωρεί ο «σωτήρας»



Η Ελένη Αυλωνίτου, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανάρτησή της με αφορμή τα όσα ανέφερε σε εκδήλωση της «Ομπρέλας» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τόνισε:
«Εμείς τα παρακατιανά μέλη του 2 ευρώ, χωρίς αστική αυτοπεποίθηση, πώς παραμένουμε στο κόμμα ενώ αποχωρεί ο "Σωτήρας" Τσακαλώτος, που έδινε υπερηφάνεια σ' αυτό; Μήπως γιατί δεν είμαστε υπερφίαλοι, φαντασμένοι αλαζόνες, αλλά είμαστε αξιοπρεπείς, δεν μειώνουμε κανέναν και πρωτίστως σεβόμαστε τη Δημοκρατία!».

Καρανίκας: «Ιδιόκτητη Περήφανη Προκομμουνιστική Εξωκυβερνητική αριστερά»



Με βιτρολικό τρόπο σχολίασε τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανάρτησης, και ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα.
Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε: «Ιδιόκτητη Περήφανη Προκομμουνιστική Εξωκυβερνητική αριστερά. Με περηφάνια θα πορευτώ στην Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν ακούσω περήφανα την περήφανη αποχώρηση των φραξιωνιστών της ομπρελας 53+6/6 όταν και άμα αποφασίσουν και τους το επιτρέψει περήφανα η περηφάνια τους και το υπαρξιακό τους δίλημμα να παρατήσουν το κόμμα που τόσο περήφανα τους συντηρεί και τόσο καιρό υπονομεύουν περήφανα.
Περήφανα θα περιμένω να κάνουν την περήφανη δική Τους αριστερά καθώς επιστρέφουν ριζοσπαστικά και ανανεωτικά στο περήφανο πειραγμένο κομμουνιστικό παρελθόν τους για να ξανά διαλύσουν περήφανα την Ακοα - και το ΚΚΕ ες ΑΑ επιστρέφοντας περήφανα στο περήφανο 0,5% που περήφανα τους ανήκει.
Περήφανα αναμένω κάτι το περήφανο από τα περήφανα στελέχη που τόσο περήφανα αναζητούν και υπερασπίζονται την περηφάνια της Δικής Τους περήφανης αριστεράς.
Απλά, πιστεύω περήφανα ότι η αριστερή περηφάνια θέλει και την αριστερή περήφανη Τόλμη και Γοητεία που περήφανα τους λείπει.»

Αιχμές Πολάκη κατά της Ομπρέλας μέσω ... Σημίτη

Φαρμακερά εσωκομματικά βέλη, με αφορμή όμως τη δήλωση Κασσελάκη για τον λόγο που απουσίαζε από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, εξαπέλυσε και ο Παύλος Πολάκης.
Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του, αφού χαιρέτισε τη δήλωση Κασσελάκη για την περίοδο Σημίτη, στη συνέχεια αναρωτήθηκε «ποιος από τους γνωστούς άγνωστους έκανε αντίστοιχη δήλωση για τον Σημίτη».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης