Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλαβίνας: Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης

Γλαβίνας: Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης
Την πολιτική κληρονομιά του Κ. Σημίτη υπερασπίστηκε ο Θ. Γλαβίνας, ενώ εξαπέλυσε βέλη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής , Θανάσης Γλαβίνας σχολίασε με καυστικό τρόπο τη δήλωση του κ. Κασσελάκη, με την οποία εξηγησε γιατί τελικά δεν πήγε στην εκδήλωση για το Κώστα Σημίτη.
«Φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας.
Η προσφορά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους», ανέφερε ο κ. Γλαβίνας και υπογράμμισε: «Ο πρώην Πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης