Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση Σημίτη με βολές κατά Μαρινάκη: «Να διαβάσει την ιστορία των κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα»

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση Σημίτη με βολές κατά Μαρινάκη: «Να διαβάσει την ιστορία των κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα»
Στην αντεπίθεση πέρασε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
«Την εικόνα μιας απόλυτα διχασμένης ΝΔ προσπάθησε μάταια να διασκεδάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την χθεσινή αντιφατική παρουσία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, αφού προηγουμένως είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Καραμανλή», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η εκπροσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.
«Μάλιστα, όταν ερωτάται για την κριτική που ασκούσε η ΝΔ στον Κώστα Σημίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάς προτρέπει να κοιτάμε στο μέλλον. Την ίδια στιγμή που συστήνει στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να διαβάσει ιστορία για το ποιος χρεοκόπησε τη χώρα! Μάλλον ο κ. Μαρινάκης χρειάζεται να διαβάσει την ιστορία των χρεών των κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα και έφεραν τόσα δεινά στο λαό», σημειώνει, σχολιάζοντας πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε για ακόμα μια φορά να υπερθεματίσει, υποστηρίζοντας την κυβερνητική επιλογή για στοχοποίηση των Ανεξάρτητων Αρχών που διερευνούν το σκάνδαλο των υποκλοπών, υπερασπιζόμενος τη δήλωση του πρωθυπουργού από βήματος Βουλής, ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ θέτει "τη δική του ατζέντα"».
«Σε όσες εκδηλώσεις για τον «εκσυγχρονισμό» της χώρας και αν παραστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι βέβαιο ότι το επιτελικό παρακράτος των παρακολουθήσεων που έχει στηθεί και προσπαθεί να προστατεύσει από κάθε έλεγχο, δεν προάγει ούτε την πρόοδο ούτε τη σύγκλιση της χώρας με τις ευρωπαϊκές αξίες της Δημοκρατίας και του κράτους Δικαίου», τονίζει και καταλήγει:
«'Αλλωστε όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τη συνάντηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη, "τα παρακολουθούμε όλα". Το γνωρίζουμε, κ. Μαρινάκη…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης