Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα στηρίζει κάθε διεθνή προσπάθεια για την άμεση απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων από τη Hamas

Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα στηρίζει κάθε διεθνή προσπάθεια για την άμεση απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων από τη Hamas
H απαγωγή αμάχων συνιστά ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα πολέμου, οι δράστες του οποίου οφείλουν να λογοδοτήσουν, τόνισε η Κ. Σακελλαροπούλου
Μέλη οικογενειών Ισραηλινών ομήρων, οι οποίοι απήχθησαν από τη Hamas στις 7 Οκτωβρίου, δέχτηκε τη Δευτέρα 6/11 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κα Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αλληλεγγύη της, τόσο τη δική της, όσο και του ελληνικού λαού, για τις δύσκολες στιγμές που διέρχονται οι οικογένειες των ομήρων, υπογραμμίζοντας ότι η απαγωγή αμάχων συνιστά ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα πολέμου, οι δράστες του οποίου οφείλουν να λογοδοτήσουν.
Επεσήμανε, επίσης, ότι η Ελλάδα στηρίζει κάθε διεθνή προσπάθεια για την άμεση απελευθέρωση του συνόλου των ομήρων, καθώς και για την αποκατάσταση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, εθνικότητας και θρησκείας.
Τα μέλη των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων ευχαρίστησαν την Πρόεδρο για την αμέριστη συμπαράσταση της χώρας μας, τονίζοντας ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να ασκήσει τη μέγιστη διεθνή πίεση στη Hamas, με στόχο την ταχεία και ασφαλή επιστροφή των ομήρων στις οικογένειές τους.
ptd2_9.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης