Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης: Ελλιπέστατα τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν ακρίβεια και αισχροκέρδεια - Αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική

Γιαννούλης: Ελλιπέστατα τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν ακρίβεια και αισχροκέρδεια - Αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική
"Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής", σύμφωνα με τον Χρ. Γιαννούλη
«Ελλιπέστατα τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν ακρίβεια και αισχροκέρδεια», σύμφωνα με τον τομεάρχη Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Χρ. Γιαννούλη.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Γιαννούλης, «για άλλη μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, επιχείρησε να πείσει τους καταναλωτές, ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να πατάξει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Μόνο που οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους αναφέρθηκε και πάνω στους οποίους στηρίζεται η κυβερνητική πολιτική, κάθε άλλο παρά οδήγησαν στη μείωση των τιμών στο ράφι.
Αντίθετα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%».
«Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής, που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα», καταλήγει ο κ. Γιαννούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης