Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Απαξίωση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση - Δεν νοείται οι γιατροί να κάνουν τους περιπλανώμενους γυρολόγους

Πολάκης: Απαξίωση του ΕΣΥ από την κυβέρνηση - Δεν νοείται οι γιατροί να κάνουν τους περιπλανώμενους γυρολόγους
Ο Π. Πολάκης καλεί τον Υπουργό Υγείας να ανακαλέσει αυτή την απόφαση, καθώς και να τιμωρηθούν αυτοί που υπέγραψαν το έγγραφο
Για απαξίωσης του ΕΣΥ και του ιατρικού προσωπικού κατηγορεί την κυβέρνηση της ΝΔ ο βουλευτής Χανίων και συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΕΠΕΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης.
Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «το υπουργείο Υγείας με ένα απαράδεκτο έγγραφο που απευθύνεται στις διοικήσεις των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Γεννηματάς, ΚΑΤ και Ερυθρός τους «διατάζει» να ορίζουν αναισθησιολόγο, ο οποίος ενώ εφημερεύει κάποιο από τα νοσοκομεία αυτά, θα καλύπτει επείγουσα διασωλήνωση, επείγον χειρουργείο ή διακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παμμακάριστος στα Πατήσια!».
Μάλιστα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ παραθέτει τα σχετικά έγγραφα που «τεκμηριώνουν την καταγγελία του» και « καλεί τον υπουργό Υγείας να ανακαλέσει αυτή την απόφαση, καθώς και να τιμωρηθούν αυτοί που υπέγραψαν το έγγραφο».
«Δεν νοείται οι γιατροί να κάνουν τους περιπλανώμενους γυρολόγους στο λεκανοπέδιο επειδή το υπουργείο είναι ανίκανο να δώσει λύσεις», σύμφωνα με τον Π. Πολάκη.
πολακης.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης