Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα και ανεξαρτητοποιείται ο Χουρδάκης, κόντρα στο τελεσίγραφο Κωνσταντοπούλου

Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα και ανεξαρτητοποιείται ο Χουρδάκης, κόντρα στο τελεσίγραφο Κωνσταντοπούλου
Μετά τη διαγραφή του κ. Χουρδάκη, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Aρετή Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας
Θα παραμείνει στα έδρανα της Βουλής ο Μιχάλης Χουρδάκης, σαν ανεξάρτητος βουλευτής, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας.
Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν θα παραδώσει την έδρα και θα συνεχίσει την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στις 11/10 στο λογαριασμό του στο facebook.
Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της η πρόεδρος τη Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε γράψει ότι: «Ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».
Επίσης μετά τη διαγραφή του κ. Χουρδάκη, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Aρετή Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας, επικαλούμενη απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος της, κυρίως μετά την αποπομπή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Δρ. Μιχαήλ Χουρδάκη «με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση», όπως αναφέρει.

Παπαϊωάννου.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης