Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ - Γιαννούλης κατά Τζάκρη: Οι αυταρχικές και εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια του Κασσελάκη

Νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ - Γιαννούλης κατά Τζάκρη: Οι αυταρχικές και εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια του Κασσελάκη
Τζάκρη: Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός ''τσίρκου''
Οι δηλώσεις της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, ότι πρέπει να προχωρήσουν «χωρίς δισταγμό» οι διαγραφές των διαφωνούντων, προκάλεσε αντιδράσεις στο κόμμα, ακόμη και μεταξύ των στελεχών που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ενδεικτική είναι η έντονη αντίδραση στα λεγόμενα της Θεοδώρας Τζάκρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τις απόψεις της περί διαγραφών εμπρηστικές και αυταρχικές. «Δεν με εκφράζει το ύφος της Θεοδώρας Τζάκρη», πρόσθεσε, καυστικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό με τις διαγραφές»

Η Θεοδώρα Τζάκρη άστραψε και βρόντηξε κατά των διαφωνούντων στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ.
«Κάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιρινό να τον κατεδαφίσουν, θέλουν να οικοδομήσουν μία εικόνα της αριστερής θαλπωρής, εμάς η επιδίωξή μας είναι διαφορετική. Θέλουμε η δημοκρατική παράταξη να κυβερνήσει ξανά τον τόπο με επάρκεια. Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός ''τσίρκου''. Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό, ναι έχει γίνει τσίρκο, δε μιλάω για τις πολιτικές διαφωνίες. Ο κ.Κασσελάκης μόνο ενωτικός είναι. Τους τείνει κάθε μέρα χείρα φιλίας», δήλωσε.
«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις διαγραφές, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό. Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας», τόνισε και πρόσθεσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων που το βλέπουμε καθημερινά», πρόσθεσε, σε έντονο ύφος.

Άδωνις κατά Τζάκρη: Ιεροσυλία η αρχιΠΑΣΟΚΑ να ζητά την ανελέητη διαγραφή Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, καυτηρίασε χθες τα λεγόμενα της Θεοδώρας Τζάκρη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Την άκουγα και είδα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να διαγραφούν. Ανελέητα διαγράφει Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Βίτσα και τον Δρίτσα που φοβάμαι ότι θα είναι ο επόμενος», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
«Δεν γίνονται αυτά στη ζωή. Αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι πρόβλημα. Αυτά τα θεωρώ αδιανόητα. Δεν μιλάω για την πολιτική ουσία αλλά για το ύφος. "Πάρτε τους τα κεφάλια" λέει ποιος; Η Τζάκρη η αρχιΠΑΣΟΚΑ, η πρασινοφρουρού, η γυναίκα που έχει ψηφίσει τρία μνημόνια», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.
«Το θεωρώ λίγο ιεροσυλία να τα λέει αυτά η κυρία Τζάκρη. Κάποτε πρέπει να μπαίνουν και στην πολιτική κάποια όρια, πρέπει να έχουμε μόνοι μας κάποια όρια», κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης