Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή με 288 βουλευτές – Οι Σπαρτιάτες θα χάσουν την χρηματοδότηση 4,8 εκατ και θα χάσουν και τις 12 έδρες

Βουλή με 288 βουλευτές – Οι Σπαρτιάτες θα χάσουν την χρηματοδότηση 4,8 εκατ και θα χάσουν και τις 12 έδρες
Οπότε θα δούμε 12 βουλευτές εκτός… και την Βουλή με 288 βουλευτές… χωρίς οι έδρες να ανακατανεμηθούν σε άλλα κόμματα… ή να διεξαχθούν τοπικές εκλογές στις περιοχές που εκλέγονται οι 12 Βουλευτές. 
Η ελληνική βουλή αριθμεί 300 βουλευτές… 300 έδρες…
Φαίνεται ότι από τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο 2024… η ελληνική βουλή θα αριθμεί 288 έδρες…
Πως έχουν τα πράγματα…
Ο ανόητος, έως μπούφος Πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας όταν κλήθηκε από την δικαιοσύνη – από εισαγγελέα που είναι κυβερνητικό φερέφωνο – στις δύο καταθέσεις του… άρχισε να πετάει μαργαριτάρια.
Αποκάλεσε ένα τίμιο νομικό τον Κατσιβαρδά και βουλευτή των Σπαρτιατών ως Κορλεόνε…
Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει ο Βασίλης Στίγκας μετά τις ανοησίες περί Greek mafia… μέσα στους Σπαρτιάτες… κλήθηκε από την δικαιοσύνη.
Ο Βορίδης ο οποίος είναι εμμονικός με τον Ηλία Κασιδιάρη γιατί τον «είχε γιουχάρει» που συναναστρεφόταν με κάποιες κυρίες σε ένα νυχτερινό μαγαζί (κυρίες... αλλά και κυρίες εξ αλλαγής φύλου) και είχαν σχεδόν χειροδικήσει θεώρησε ότι μπορεί να βρει νέα επιχειρήματα για να χτυπήσει τον Ηλία Κασιδιάρη…
Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών κατασκεύασε ένα παραμύθι όταν κατάλαβε ότι θα του φύγουν και οι 11 βουλευτές…
Επικαλέστηκε στην εισαγγελέα που τον κάλεσε τον Κατσιβαρδά… με το εξής φαιδρό επιχείρημα… ότι είναι νομικός και θα ξέρει να προστατευθεί…
Επίσης επιχείρησε ο Στίγκας να εξουδετερώσει τον Κατσιβαρδά καθώς θεωρούσε στο θολωμένο μυαλό του… ότι ο Κατσιβαρδάς πάει να του πάρει την θέση κάτι που δεν ισχύει…
Εν συνεχεία άρχισε να λέει ασυναρτησίες μέχρι που… - πηγή στην ΝΔ αναφέρει – τελικά ο τύπος είναι στόκος… αναφερόμενος στον Βασίλη Στίγκα.
Ο Στίγκας αναζητούσε διαύλους επικοινωνίας με την ΝΔ που προφανώς δεν τον παίρνει στα σοβαρά…

Λόγω όμως της έρευνας που διεξάγεται – αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος περί εξαπάτησης εκλογικού σώματος, κατασκευασμένα γελοίο επιχείρημα – οι Σπαρτιάτες θα χάσουν την χρηματοδότηση 1,2 εκατ ετησίως ή 4,8 εκατ στην 4ετία.
Η θέση του BN είναι ότι πρέπει να διακοπεί η χρηματοδότηση σε αυτό το κόμμα Medrano.
Επίσης το Εκλογοδικείο θα αποφανθεί Ιανουάριο ή Φεβρουάριο εάν υφίσταται θέμα κρυφού αρχηγού – κάτι που δεν ισχύει – γιατί ο Κασιδιάρης δεν είναι κρυφός αρχηγός…
Κάποιοι βουλευτές προέρχονται από το κόμμα Έλληνες αλλά ο Κασιδιάρης μόνο στήριξη παρείχε…
Επειδή όμως η κυβέρνηση έχει σχέδιο… φαίνεται ότι πιέζουν το Εκλογοδικείο που ελέγχουν… να θέσει και τους 12 βουλευτές των Σπαρτιατών εκτός Βουλής… τον Ιανουάριο ή Φεβριουάριο 2024...
Οπότε θα δούμε 12 βουλευτές εκτός… και την Βουλή με 288 βουλευτές… χωρίς οι έδρες να ανακατανεμηθούν σε άλλα κόμματα… ή να διεξαχθούν τοπικές εκλογές στις περιοχές που εκλέγονται οι 12 Βουλευτές. 

Υποσημείωση

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ωριμάσει και αποκτήσει μεγαλύτερη αυτογνωσία.
Θεωρεί ότι ο κύκλος του στην Χρυσή Αυγή έκλεισε, έχασε από την περίοδο αυτή...αλλά πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο... με τον οποίο δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στήριξε ένα κόμμα του Σπαρτιάτες που τώρα δεν τον θέλουν... αλλά νομίζουμε ούτε ο Κασιδιάρης θέλει τους Σπαρτιάτες.
Οι προτεραιότητες του είναι άλλες... και έχουν γίνει πολύ πιο ουσιαστικές...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης