Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές προς τη ΝΔ: Είμαστε το μόνο κόμμα που δε χρωστάει στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές προς τη ΝΔ: Είμαστε το μόνο κόμμα που δε χρωστάει στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες
«Πώς διεξήγαγε η ΝΔ την προεκλογική εκστρατεία της στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις;» διερωτώνται με νόημα στην Κουμουνδούρου
 «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που δεν χρωστά στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες», υπογράμμισαν σήμερα πηγές του κόμματος.
Όπως είπαν χαρακτηριστικά, «είναι ένα κόμμα "νοικοκυρεμένο", που καταβάλλει εγκαίρως τους μισθούς στους υπαλλήλους του, ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιόδους, όπως αυτή των τελευταίων μηνών».
«Δεν μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που μαζί οφείλουν στις τράπεζες σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ, αν και αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία ωστόσο επιδεικνύουν υπερευαισθησία για την οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», προσέθεσαν.
Συνεχίζοντας, οι ίδιες πηγές υπενθύμισαν ότι «τους τελευταίους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχε στις δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και αμέσως μετά διεκπεραίωσε δύο εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες πανελλαδικής κλίμακας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές του δυνατότητες και όλα είναι στο φως».
«Άραγε, πώς διεξήγαγε η ΝΔ την προεκλογική εκστρατεία της στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όταν το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται παρακρατείται έναντι των οφειλών της προς τις τράπεζες;», διερωτήθηκαν και κατέληξαν:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πορεύεται με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, από την οποία αντλεί τη δύναμή του. Θα συνεχίσει να συνομιλεί αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία με όρους δημοκρατίας και διαφάνειας, με καθαρές κουβέντες και κυρίως, με μηδενική ανοχή απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, χωρίς να τον πτοούν φανταστικά αφηγήματα μικροκομματικής σκοπιμότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης