Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κίνα μαζί με τον πρωθυπουργό ο Σταϊκούρας – Το πρόγραμμα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών έως 5/11

Στην Κίνα μαζί με τον πρωθυπουργό ο Σταϊκούρας – Το πρόγραμμα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών έως 5/11
Την Πέμπτη 2/11  συνάντηση με τη Διοίκηση της εταιρείας «Yutong International Holding», η οποία έχει αναλάβει την προμήθεια των 250 ηλεκτρικών λεωφορείων για τους στόλους των συγκοινωνιακών φορέων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
Στο Πεκίνο θα μεταβεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σταϊκούρας, ο οποίος θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, αύριο, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση της εταιρείας «Yutong International Holding», η οποία έχει αναλάβει την προμήθεια των 250 ηλεκτρικών λεωφορείων για τους στόλους των συγκοινωνιακών φορέων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα υπογράψει τη Διμερή Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας – Κίνας, η οποία είναι συνεπής με την Οριζόντια Αεροπορική Συμφωνία ΕΕ – Κίνας και αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των αεροπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα μεταβεί στη Σαγκάη, όπου θα παραστεί στην επίσημη τελετή υποδοχής από τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Li Qiang, ενόψει της 6ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης: «China International Import Expo».
Τέλος, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στα εγκαίνια της Έκθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης