Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος με Κωνσταντοπούλου: Έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά δεδομένα της βουλεύτριας, Παπαϊωάννου - Το ιδιωτικό... συμφωνητικό

Σάλος με Κωνσταντοπούλου: Έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά δεδομένα της βουλεύτριας, Παπαϊωάννου - Το ιδιωτικό... συμφωνητικό
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η πρόεδρος του κόμματος υποστηρίζει πως η κ. Παπαϊωάννου είχε υπογράψει δεσμευτική υπεύθυνη δήλωση παράδοσης της έδρας, καθώς «δεν ήταν δεδομένη η επάρκεια και η παραμονή στα καθήκοντά της»
Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην Πλεύση Ελευθερίας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εκδίδει ανακοίνωση, καλώντας τόσο την Αρετή Παπαϊωάννου όσο και τον γιο της, Μιχάλη Χουρδάκη, να παραδώσουν τις έδρες τους μετά την ανεξαρτητοποίησή τους.
Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η πρόεδρος του κόμματος υποστηρίζει πως η κ. Παπαϊωάννου είχε υπογράψει δεσμευτική υπεύθυνη δήλωση παράδοσης της έδρας, καθώς «δεν ήταν δεδομένη η επάρκεια και η παραμονή στα καθήκοντά της».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε στη δημοσιότητα και την υπεύθυνη δήλωση με όλα τα προσωπικά δεδομένα της Αρετής Παπαϊωάννου.
Στην ανακοίνωση η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ταύτιση της Αρετής Παπαϊωάννου «με τη βαθιά προβληματική και επιθετική του συμπεριφορά και κυρίως με την δεξιά ατζέντα που ανέπτυξε τελικά προ των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Χουρδάκης, είναι στάση ανεπίτρεπτη Κοινοβουλευτικά και απαγορευτική για τις αριστερές αρχές που πρασπίζεται με κάθε τρόπο το κίνημά μας εντός και εκτός του κοινοβουλίου» και «για αυτό και της ζητήθηκε, προφορικώς και εγγράφως, η παραίτησή της από την βουλευτική έδρα, όπως ακριβώς είχε συμφωνήσει πριν της δοθεί η έδρα αυτή».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας καλεί την Αρετή Παπαϊωάννου και τον Μιχάλη Χουρδάκη να δώσουν πίσω τις έδρες τους εντός δύο ημερών «χωρίς να χρειαστεί καμία νομική, πολιτική και κοινοβουλευτική ενέργεια που θα τους φέρει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση».
ipefthini-dilosi.png

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης