Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Υπόθεση κοινωνικής δικαιοσύνης η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης

Τσιόδρας: Υπόθεση κοινωνικής δικαιοσύνης η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
«Τα ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, είναι ένα θέμα και δικαιοσύνης, αλλά και εξασφάλισης πόρων, προκειμένου να κατευθυνθούν σε κοινωνικές δράσεις», ανέφερε ο Δ. Τσιόδρας
«Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών είναι στην ατζέντα της κυβέρνησης σε πρώτη προτεραιότητα. Και η τετραετία, αν μπορέσουμε να πούμε ότι σηματοδοτείται από αυτό που λέμε "πολυεπίπεδος εκσυγχρονισμός", αυτός πρέπει να φαίνεται στη ζωή των πολιτών. Δεν είναι ένα σύνθημα κενό, πρέπει να φαίνεται στα λεωφορεία, πρέπει να φαίνεται στην ασφάλεια, πρέπει να φαίνεται στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δ. Τσιόδρας.
Ο κ. Τσιόδρας μιλώντας στην ΕΡΤ για τις δράσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινότητα των πολιτών, σημείωσε πως «πολλές φορές στην επικαιρότητα κυριαρχούν άλλα θέματα -δικαίως, δεν λέω αδίκως - και περνούν σε δεύτερη μοίρα θέματα τα οποία επηρεάζουν πράγματι τις ζωές των πολιτών».
«Πέρα από την ψήφιση του οικονομικού προγράμματος, έχουμε το νομοσχέδιο σχετικά με τις διοικήσεις στο Δημόσιο, που αλλάζει πάρα πολλά πράγματα. Μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, είτε με την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, είτε με τα φάρμακα στο σπίτι για 120.000 χρόνιους πάσχοντες», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας και πρόσθεσε πως «τα ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, είναι ένα θέμα και δικαιοσύνης, αλλά και εξασφάλισης πόρων, προκειμένου να κατευθυνθούν σε κοινωνικές δράσεις».
Αφού ανέφερε πως «αναζητούνται συνεχώς χρήματα προκειμένου να στηρίξουμε κοινωνικές δράσεις», υπογράμμισε πως «το ζήτημα της φορολογικής δικαιοσύνης είναι κάτι το οποίο νομίζω ότι και προεκλογικά είχε απασχολήσει, αλλά και στη συνέχεια. Είναι ένα θέμα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία, όταν βλέπεις κάποιους να πληρώνουν, κάποιους να μην πληρώνουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης