Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέτα Γιαννάκου ο πρωθυπουργός στις 6/11

Μαρινάκης: Στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέτα Γιαννάκου ο πρωθυπουργός στις 6/11
Ο Π. Μαρινάκης σημείωσε ότι ο K. Μητσοτάκης συνδεόταν με στενή φιλία με την Μαρριέτα Γιαννάκου και έκανε λόγο για fake news που μιλούσαν για απουσία του πρωθυπουργού από την εκδήλωση
Σχετικά Άρθρα
Στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαρριέτα Γιαννάκου θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 6/11, μετά την αλλαγή του χρόνου επιστροφής του από επίσημη επίσκεψη του στην Κίνα, όπως τόνισε σε δήλωση του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης συνδεόταν με στενή φιλία με την Μαρριέτα Γιαννάκου και έκανε λόγο για fake news που μιλούσαν για απουσία του πρωθυπουργού από την εκδήλωση.
Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «για την αποφυγή διάδοσης fake news, τα οποία βασίζονται στο ανακριβές ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, διευκρινίζουμε ότι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού μετά την αλλαγή του χρόνου επιστροφής από την επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα, προβλέπει ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, με την οποία συνδεόταν με στενή φιλία, καθώς και στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης