Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει ενωμένος, αν κάποιος δεν μπορεί δεν ακολουθεί – Θεσμική η συνάντηση Κασσελάκη με Μητσοτάκη

Π. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει ενωμένος, αν κάποιος δεν μπορεί δεν ακολουθεί – Θεσμική η συνάντηση Κασσελάκη με Μητσοτάκη
"Αν κάποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά «αυτό είναι επιλογή του»", σύμφωνα με τον Π. Παππά
Σχετικά Άρθρα
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει ενωμένος στη βάση του. Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί. Θέτει τον εαυτό του εκτός», τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς, με φόντο τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνάντηση αύριο, Τετάρτη 1/11, του Στέφανου Κασσελάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει νέο πρόεδρο και πρέπει να αλλάξει, γιατί αυτή είναι η επιταγή της βάσης, προσθέτοντας πως αν κάποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά «αυτό είναι επιλογή του».
«Όταν κάποιος αμφισβητεί τον πρόεδρο πώς συνεχίζει και είναι σε αυτό το κόμμα; Δεν αντέχει στη λογική αυτό» είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για «αυτοαναφορικότητα» κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπογράμμισε ότι «αυτό που δεν έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εσωτερική διαμάχη, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και δεν μας πάει παρακάτω. Από εμάς ο κόσμος θα ακούσει προτάσεις και ποιο είναι το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ». Αντί να συζητάμε για την ακρίβεια και τα προβλήματα στο ΕΣΥ και στην παιδεία, όπως είπε, «πρέπει να απολογούμαστε για δηλώσεις που δεν αντέχουν στη λογική, γιατί αμφισβητούν τη δημοκρατική διαδικασία».
Σχετικά με τις παρεμβάσεις του Παύλου Πολάκη, ανέφερε πως «νομίζω έχει μια θεσμική αντιμετώπιση των θεμάτων. Δεν άκουσα κάποια υβριστική δήλωση το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη δήλωση που έκανε χτες ο κ. Δρίτσας. Έχει δικαίωμα στην άποψή του και την εκφράζει όπως κρίνει».
Ακόμη, σημείωσε ότι στα εθνικά θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ παγίως ακολουθεί την εθνική στρατηγική, ενώ εξέφρασε προβληματισμό για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν στήριξε στον ΟΗΕ το ψήφισμα για «ανθρωπιστική εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας.
«Σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η Hamas είναι τρομοκρατική οργάνωση και καταδικάζει την επίθεση στο Ισραήλ και σαφώς αναγνωρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί έναντι της τρομοκρατίας», κατέληξε.

Την Τετάρτη 1/11 η συνάντηση Κασσελάκη- Μητσοτάκη

Με αφορμή την προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 1/11 , στις 10:00 της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι είναι θεσμική, ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να συναντήσει το πρωθυπουργό, είναι θεσμική υποχρέωση, πρέπει να συζητούν οι αρχηγοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης