Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ συνεχίζει την πολιτική του «δεδομένου συμμάχου» - Ουδείς απαιτεί κυρώσεις κατά της φασιστικής Τουρκίας

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ συνεχίζει την πολιτική του «δεδομένου συμμάχου» - Ουδείς απαιτεί κυρώσεις κατά της φασιστικής Τουρκίας
Πυρά προς την κυβέρνηση αλλά και προς την αντιπολίτευση από την Ελληνική Λύση
Την στάση της ελληνικής κυβέρνησης ως προς την πολεμική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, καθώς και την παραχώρηση της 112 πτέρυγας μάχης της Ελευσίνας στο ΝΑΤΟ, καυτηριάζει με ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.
Παράλληλα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπολύει βέλη και κατά της αντιπολίτευσης η οποία, όπως υποστηρίζει, «διχάζεται» για το ψήφισμα στον ΟΗΕ, χωρίς να αρθρώνει λέξη για την τρομοκρατική δράση της Τουρκίας».
Τέλος το κόμμα ζητάει συντριπτικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας με «ολικό εμπάργκο στην τουρκική οικονομία» και «παύση κάθε ευρωπαΐκής χρηματοδότησης και αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ».
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτίθεται να «παραχωρήσει» στις ΗΠΑ την 112η Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, ώστε να μετασταθμεύσουν δεκάδες μαχητικά και υποστηρικτικά αεροσκάφη.
Την ίδια στιγμή, η αντιπολίτευση «διχάζεται» για το ψήφισμα στον ΟΗΕ, χωρίς να αρθρώνει λέξη για την τρομοκρατική δράση της Τουρκίας!
Αντί η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα απαιτώντας άμεσα και απτά ανταλλάγματα, όπως την επιβολή δρακόντειων κυρώσεων κατά της Τουρκίας, άμεση επανέναρξη της κατασκευής του αγωγού East Med κλπ, επιλέγουν και πάλι τον ρόλο του δεδομένου συμμάχου, με εικονικές διαμάχες.
Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή έχει απαιτήσει συντριπτικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ολικό εμπάργκο στην τουρκική οικονομία, παύση κάθε ευρωπαΐκής χρηματοδότησης και αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης