Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουκέτες Κασσελάκη: Η συγκάλυψη μίας τραγωδίας, το θράσος της ΝΔ και η ασυλία ενός πρώην υπουργού

Ρουκέτες Κασσελάκη:  Η συγκάλυψη μίας τραγωδίας, το θράσος της ΝΔ και η ασυλία ενός πρώην υπουργού
Σκληρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη
Με συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών συναντήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή (29/10/2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Ο ίδιος αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».
Παράλληλα τόνισε πως «ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».

Θράσος στη ΝΔ

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού.
Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

kasselakis_2_1.JPG
Έρχεται σημαντική έρευνα

Μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία που εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, αναμένεται εντός των επομένων ημερών η διενέργεια μιας σημαντικής έρευνας σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Ειδικά συνεργεία με κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό και με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων ανίχνευσης ανθρωπίνων υπολειμμάτων (cadaver dogs) θα βρεθούν στον χώρο φύλαξης των συντριμμιών στην περιοχή Κουλούρι της Λάρισας, προκειμένου να ερευνήσουν πιθανή ύπαρξης ανθρωπίνων υπολειμμάτων που δεν εντοπίστηκαν κατά την αρχική εκκαθάριση του χώρου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης