Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ιλίσια: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει βουλευτής των Σπαρτιατών

Ιλίσια: Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει βουλευτής των Σπαρτιατών
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 03:40 και στην είσοδο της πολυκατοικίας
(upd) Έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε είσοδο πολυκατοικίας στα Ιλίσια, όπου διαμένει ο βουλευτής από το κόμμα των Σπαρτιατών, Γιάννης Δημητροκάλης.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 03:40 και στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πρεμετής 16, προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Είχαν τοποθετηθεί από αγνώστους τέσσερα γκαζάκια, αλλά εξερράγη μόνο το ένα και τα υπόλοιπα περισυνελλέγησαν και εστάλησαν στα εργαστήρια για αναλύσεις.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά ήταν μικρής έντασης και σβήστηκε με πυροσβεστήρα από ένοικο.
Στο σημείο έσπευσαν και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και συνέλλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
ilisia2.JPG
Σπαρτιάτες: «ΟΧΙ» στην τρομοκρατία του παρακράτους - Απαιτούμε ομόφωνη καταδίκη από τα κόμματα

"Το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2023 στην είσοδο της οικίας του Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Ιωάννη Δημητροκάλλη, εντάσσεται στην εξόφθαλμη προσπάθεια εξόντωσης πατριωτικών ιδεών, που αντιπαλεύουν το υπάρχον σύστημα του αριστερού-«δημοκρατικού» παρακράτους, μέσω της κοινοβουλευτικής στοχοποίησης και της διαπόμπευσης οποιουδήποτε ανθρώπου τολμά να αντιστέκεται στον Εθνομηδενισμό τους.
Οι αρχές του Δικαίου και τα πολιτικά δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν συνταγματικά, εφαρμόζονται επιλεκτικά και σύμφωνα με τη διακριτική ευχέρεια του κάθε φασιστοειδούς αριστερού «αλληλέγγυου»", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.
"Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελληνικής Βουλής ίσως σε μια ενδεχόμενη χρονική «ανάπαυλα» από την… κοινή προεργασία τους για το επιχειρούμενο μοίρασμα των εδρών του Πολιτικού Φορέα μας!", καταλήγουν οι «Σπαρτιάτες».
ilisia1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης