Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η συμφωνία ΝΔ-Τουρκίας ανοίγει κερκόπορτα στα νησιά του Αιγαίου

Ελληνική Λύση: Η συμφωνία ΝΔ-Τουρκίας ανοίγει κερκόπορτα στα νησιά του Αιγαίου
Η ΝΔ «ετοιμάζεται γεμίσει τα νησιά με Τούρκους πολίτες» επισημαίνει η Ελληνική Λύση
Το ζήτημα της «παροχής ετήσιας βίζα σε Τούρκους πολίτες για επτά νησιά του Αιγαίου» αναδεικνύει η Ελληνική Λύση, εγκαλώντας για την εν λόγω εξέλιξη το προσύμφωνο που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με την Τουρκία.
Μάλιστα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου τονίζει ότι οποιαδήποτε συνομιλία με την Τουρκία είναι πλέον αδιανόητη, ιδίως μετά «την παγκόσμια κατακραυγή κατά της Τουρκίας για την αποδεδειγμένη πλέον εμπλοκή της στις τρομοκρατικές ενέργειες της Hamas».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή ζήτησε την ακύρωση της επικείμενης συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας, Τουρκίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου.
Ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και την παγκόσμια κατακραυγή κατά της Τουρκίας για την αποδεδειγμένη πλέον εμπλοκή της τόσο στις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς, αλλά και στο σύνολο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν στη μέση Ανατολή, οποιαδήποτε «συνομιλία» είναι αδιανόητη.
Η είδηση όμως ότι στο περιβόητο «μνημόνιο συμφωνίας για την μετανάστευση» που θα συζητηθεί στην Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβάνεται ο εθνικά επαίσχυντος και επικίνδυνος όρος της παροχής ετήσιας βίζα σε Τούρκους πολίτες για επτά νησιά του Αιγαίου, έπειτα από την διαχρονική απαίτηση της Τουρκίας, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας.
Η Ν.Δ. αφού απέσυρε αμυντικά συστήματα από τα νησιά με πρόσχημα την «βοήθεια στην Ουκρανία», τώρα ετοιμάζεται να τα γεμίσει με Τούρκους πολίτες. Δεν θα το επιτρέψουμε!»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης