Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στίγκας για Άρειο Πάγο: Οι «Σπαρτιάτες» θα συνεχίσουν να διαδίδουν τον πολιτικό λόγο τους

Στίγκας για Άρειο Πάγο: Οι «Σπαρτιάτες» θα συνεχίσουν να διαδίδουν τον πολιτικό λόγο τους
Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα σχετικά με το γεγονός ότι 11 βουλευτές του κόμματος καλούνται από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογέων
Στα δημοσιεύματα σχετικά με την κλήση 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογέων, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας.
«Στην περίπτωση του εισαγγελικού εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο καλούνται να παράσχουν εξηγήσεις οι βουλευτές του κόμματός μας, κάποια ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, λειτουργώντας ως ευφάνταστοι σεναριογράφοι, έχουν αναλάβει εργολαβικά το πολιτικό "έργο" μέσω της εικονικής πραγματικότητας της τηλεόρασης και του διαδικτύου να φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ισχυρό, και πάνω απ' όλα αληθοφανές» τόνισε ο κ. Στίγκας.
Παράλληλα, ο ίδιος υποστήριξε ότι «οι "Σπαρτιάτες" θα συνεχίσουν τη διάχυση και τη διάδοση του πολιτικού λόγου τους μέσα από το κοινοβουλευτικό έργο τους και τις κοινωνικές δράσεις τους προς τον ελληνικό λαό και όχι μέσω των κυρίαρχων ΜΜΕ, που προσπαθούν να οδηγήσουν τους συμπατριώτες μας στην άνευ όρων υποταγή τους στους «κανόνες" της οθόνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης